Haberler

İlker Başbuğ: Yüreğimiz Yanmaya Devam Ediyor

Güncelleme:

Başbuğ, Fatih Hilmioğlu'nun tahliyesiyle ilgili memnuniyetini vurgulayarak "Diğer tutuklu hastaların durumu yüreğimizi yakmaya devam ediyor." dedi.

Ergenekon davasında müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Fatih Hilmioğlu hakkında "sonunda" verilen tahliye kararının "geç de olsa" memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak, "Diğer tutuklu hastaların durumu yüreğimizi yakmaya devam ediyor" dedi.

"MEMNUNİYET VERİCİ"

Başbuğ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu hakkında "sonunda" verilen tahliye kararının "geç de olsa" memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak, "Doğan Temel, Muzaffer Tekin, Levent Eröz ve diğer tutuklu hastaların durumu yüreğimizi yakmaya devam ediyor" ifadelerini takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Fatih Hilmioğlu İlker Başbuğ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

FENERBAHÇE UYANDImihmandaro@hotmail.com:

SİZ DE BİR ZAMANLAR AZ YÜREK YAKMADINIZ... ONLARLA HELALEŞİN ÖLDÜRDÜKLERİNİZLE HESAPLAŞIN SONRA VİCDANLARA SESLENİN.

9
24
yanıtYanıtla
HilalSilvan@yahoo.de:

Siz yiklimadiniz Dim Diksiniz. Onlarin adaleti Su Iranli Hirsiz icin var. Sizler gibi Vatan icin Canlarini ortaya koyanlar icin degil. Ama emin olunki yaptiklarinin hesabi bir bir sorulacak

21
5
yanıtYanıtla
baygaraahmetbaykara33@hotmail.com:

bu iş de bir gariplik yok mu benim bildiğim tutuklu tutukludur madem diliyorsun ülkedeki bütün tutuklular için dileyin bunların ne ayrıcalığı var bunlar on iki aylık mı..

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title