Haberler

İlk Ziyaretini Belediye Başkanına Yaptı

Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti.

12 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili seçilen Hasan Hüseyin Türkoğlu, mazbatasını il seçim kurulundan aldıktan sonra ilk ziyaretini Belediye Başkanı Kadir Kara'ya yaptı. Ziyarette MHP İl Başkanı Murat Kanlı da hazır bulundu.

Milletvekili mazbatasını aldığı ilk dakikalarda Başkan Kadir Kara'nın makamında konuşan Hasan Hüseyin Türkoğlu, şunları söyledi: "Her şeyden önce Osmaniye halkına teşekkürlerimizi ifade etmek durumundayım. Seçimlerde istediğimiz oranda oy alamamış olsak ta seçim kampanyası boyunca bizlere destek veren hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Osmaniye'nin problemlerini biliyoruz. Osmaniye'nin problemlerini hep birlikte el ele vererek çözeceğimize inanıyorum. Bundan sonra daha çok çalışarak Osmaniye'mizi ve partimizi Osmaniye'de hak ettiği çizgiye çıkartacağız"

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ise; "Ben de mazbatasını alıp ilk ziyaretini bize yapmasından dolayı Sayın Milletvekilimiz Hasan Hüseyin Beye çok teşekkür ediyor, hayırlı olsun temennimi sunuyorum. Kendisi özellikle Ankara'daki bürokrasi tecrübesi ile ilimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu tecrübe belediyemize de önemli katkılar sağlayacaktır. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title