Haberler

İliç'teki Maden Kazasında 9 İşçi Göçük Altında

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İliç'teki maden kazasında yaşanan toprak kaymasına ilişkin açıklama yaptı. 6 işçi çatlağı görüp alandan ayrılırken, 9 işçi göçük altında kaldı. Olay vardiya değişim saatinde ve kırıcılar ve kamyonların olduğu sahada meydana geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, " İliç'te yaşanan felaket göz göre göre olmuş. Sabah vardiyasının başında 6 işçi topraktaki çatlağı görüp burada çalışmayız demiş. ve alanı terk etmiş. Bu 6 kişi bu şekilde kurtulmuş. Kesinleşmiş 9 kişi göçük altında. Olay vardiya değişim saatinde olmuş. Kırıcılar ve kamyonların olduğu sahada olmuş. 150-200 kişinin bulunabileceği bir saha orası ve henüz tespit edememişler ordaki insan sayısını" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, X hesabı üzerinden Erzincan'ın İliç ilçesindeki Çöpler Altın Madeni'nde yaşanan toprak kaymasına ilişkin açıklama yaptı. Özdağ, şunları söyledi:

"İliç'te yaşanan felaket göz göre göre olmuş. Sabah vardiyasının başında 6 işçi topraktaki çatlağı görüp burada çalışmayız demiş. ve alanı terk etmiş. Bu 6 kişi bu şekilde kurtulmuş. Kesinleşmiş 9 kişi göçük altında. Olay vardiya değişim saatinde olmuş. Kırıcılar ve kamyonların olduğu sahada olmuş. 150-200 kişinin bulunabileceği bir saha orası ve henüz tespit edememişler ordaki insan sayısını."

Kaynak: ANKA / Güncel

Zafer Partisi Ümit Özdağ Maden İliç Kaza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title