Haberler

Vatandaşa "Terbiyesizlik yapma lan!" diye çıkışan Ilgın Kaymakamı görevinden alındı

Güncelleme:

Konya'nın Ilgın ilçesi Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu bir vatandaşa "Terbiyesizlik yapma lan!" diye çıkışmasının ardından görevinden alındı. Valilik kararınca, Vali Yardımcısı Mehmet Aydın'ın geçici olarak Ilgın Kaymakamı olarak görevlendirildiği açıklandı.

Konya Valiliği, Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu'nun Valilik emrine alındığını ve Vali Yardımcısı Mehmet Aydın'ın geçici olarak Ilgın Kaymakamı olarak görevlendirildiğini açıkladı. Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu bir vatandaşa "Terbiyesizlik yapma lan!" diye sert çıkışmıştı.

Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, "Türkiye Kömür İşletmelerinin ruhsatlandırdığı alandaki çalışmalara engel olan Ilgın ilçesi Çavuşçugöl Mahallesi'nin bir kısım sakinleri, 11 Temmuz 2020 sabahı tedbir alan kolluk kuvvetlerine mukavemet göstererek iki kolluk personelini yaralamıştır. 11 Temmuz 2020 günü öğleden sonra Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu mahalle sakinleri ile toplantı yapmış, toplantı esnasında mahalle sakinlerinden bazıları topluluğu galeyana getirerek devlet temsilcisine gösterilmemesi gereken tavır ve sözler sarf etmişlerdir. Bu tahrikler karşısında istenmeyen bir söz Kaymakam Kadiroğlu tarafından sarf edilmiştir. Toplulukta kolluk kuvvetlerine mukavemet eden, Kaymakam Kadiroğlu'na karşı tahrikte bulunan ve hakaret edenlerle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İstenmeyen bu hadiseden sonra Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Konya Valiliği emrine alınmıştır. Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın ise geçici olarak Ilgın Kaymakamı olarak görevlendirilmiştir" denildi.

NE OLMUŞTU?

Konya'nın Ilgın ilçesine bağlı Çavuşcugöl Mahallesi'nde, açılması planlanan kömür ocağı için tarlalarının kamulaştırılmasına karşı çıkan mahalle sakinleri karayolunu trafiğe kapatmıştı. Eylemlerini sonlandırmaları için bölge halkıyla görüşmeye gelen Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu bir vatandaşa "Terbiyesizlik yapma lan!" diye çıkışmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konya Valiliği Konya Ilgın Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

suat:

kaymakam uzun süre nezaketini bozmuyor. . . videoda dikkat ettiyseniz hep bi dakika arkadaşlar diye ortamı sakinleştirmeye çalışıyor. . . vatandaş kaymakamı dinlemiyor. . uğultu, patırtı. . . kaymakamda neticede bir insan. . . ve devleti temsil ediyor. . . en sonunda o da kızıyor haliyle. . .

33
30
yanıtYanıtla
birisi:

o göreve geldinse haddini bileceksin sabırlı olacaksın, hakkı yok kaymakamın vatandaşa öyle demeye.

yanıt0
yanıt2
01:

Kaymakam olmuşsun ama adam olam.....

14
36
yanıtYanıtla
dr:

iyi de olay bu mu halk hic mi suclu degil en ufak hata da herkesi gørevden alirsan yakinda adam kalmaz bu halkin hic mi sucu yok pkk hainler polise saldirir suclu polis asker olur halk laf anlamaz tepki verirsin yine suclu sen olursun kisaca o kelime de ne var herkes sokak da bir birine der durur

15
32
yanıtYanıtla
Devletci:

Vatandaş her zaman haklıdır..o koltukta kaymakam vatandasa hizmet için oturuyor hakaret etmek için değil... Askere polise cannkurban

yanıt6
yanıt9
PROF.:

İşte devlet adamlığı ile sokak adamlığı arasındaki fark bu kardeşim. Ayrıca yasalar dışında iş tutanlar suçlu olur. Halk olsun, memur olsun. Birde, sen halk değilmisin, uçmuşsun bakıyom. .

yanıt3
yanıt1
elazıglı:

bence halk zorba , ve terbiyesiz , videuda konuşulan her şey belli , yazık olmuş kaymakama. .

21
13
yanıtYanıtla
günün oyunu:

O söylem, kime niye söylendi ? söyleyenden çok söyletene bakmak gerek ?

10
22
yanıtYanıtla
Kaymakam Göreve:

Kaymakam çok bile dayanmış. Adam geçmiş kaymakamın arkasına laga luga konuşuyor. Bunlara jandarma jopu lazım.

20
9
yanıtYanıtla
Fatih:

Kaymakam bey aklı başında iki adamla konuşsa hicbirsey olmazmis. Maalesef olayı yonetememis. Birde o arkadaki kaymakam beyi rahatsız edecek birşey yapmış yoksa baya sakindi adam. Devlet memuru olması sinirlerini aldurdigi anlamına gelmiyor...

22
7
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title