Haberler

"İletişim ve Ekip Ruhu" Semineri

Güncelleme:

BESOB hijyen semineri'ne katılanlar sertifikalarını Vali Harput'tan aldılar.

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ne (BESOB) bağlı Bursa Lokantacılar Odası üyeleri bir süre önce katıldıkları, "Gıda Mevzuatı ve Hijyen" semineri ve BESOB'a bağlı odaların başkanları da katıldıkları "İletişim ve Ekip Ruhu" seminerinin sertifikalarını Vali Şahabettin Harput'tan aldılar.

BESOB'un Beşevler Sanayi Sitesi'ndeki Eğitim Merkezi'nde önceki gün saat 19.00'da düzenlenen sertifika törenine Vali Şahabettin Harput, Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik, seminerin ana sponsoru olan Denizbank'ın Bölge Müdürü Burak Bozkaya ile oda başkanları katıldılar.

Seminerde açılış konuşması yapan BESOB Başkanı Arif Tak bir süre önce Bursa Lokantacılar Odası üyelerinin tamamına AB Müktesebatı gereğince uyulması gereken kuralları içeren "Gıda Mevzuatı ve Hijyen" konulu bir seminer verdiklerini söyledi. Aynı seminerde BESOB'a bağlı odaların başkanlarına da "İletişim ve Ekip Ruhu" semineri verdiklerini belirten Başkan Tak, "Seminerlerde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü bize destek oldular. Seminerin masraflarını da Denizbank üstlendi" dedi.

Başkan Tak konuşmasında eğitimin hayatın her aşamasında gerekli olduğunu ve değişen mevzuat ile yasalara uygun üretimin gerekli olduğunu vurguladı. Özellikle hijyen konusunun çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Tak, "Aynı seminerde beşeri ilişkiler konusunda nasıl davranılması gerektiğini öğreten ve ekip ruhunun önemini anlatan bir seminer daha yaptık. Bugünde seminer katılımcılarımıza sertifikalarını takdim edeceğiz" diye konuştu.

Vali Şahabettin Harput'da törende yaptığı konuşmada eğitimin çok önemine dikkat çekerek beşikten mezara kadar devam eden bir süreç olduğunu söyledi. BESOB'un eğitim çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ve bu çalışmaları desteklediklerini vurgulayan Vali Harput, "Aldığınız eğitim ile kişisel gelişiminize katkı yaptınız. Ayrıca da toplum sağlığı hakkında önemli bilgiler edinip bunu yaptığınız işte uygulayacaksınız. Her birinize ve toplumumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Her 2 seminere katılanlara sertifikaları bizzat Vali Şahabettin Harput tarafından verildi. Seminer sırasında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Ömer Çelik'in "İletişim ve Ekip Ruhu" Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ın da "Gıda Mevzuatı ve Hijyen" seminerine katılarak sertifika almaya hak kazandıklarını öğrenen Vali Şahabettin Harput, "İşte eğitimin hayatın her aşamasında gerekli olduğunu bir kez daha gördük. Ben her iki müdürümüzü de kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şahabettin Harput Atilla Gülsar Ömer Çelik Denizbank Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title