Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teleferik kazasını yakından takip ediyor

Güncelleme:

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya Konyaaltı'ndaki teleferik kazasına ilişkin gelişmeleri yakından takip ettiğini ve ilgililerden anlık bilgi aldığını bildirdi. Altun, kaza sonrası mahsur kalan kişilerin tahliyesi için İçişleri Bakanlığı'nın yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirtti ve vatandaşları dezenformasyon içeren paylaşımlara itibar etmemeleri konusunda uyardı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya Konyaaltı'ndaki teleferik kazasına ilişkin gelişmeleri yakından takip ettiğini ve ilgililerden anlık bilgi aldığını bildirdi.

Altun, X hesabından yaptığı açıklamada, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde devrilen teleferik direğine çarpan kabininin parçalanması sonucu hayatını kaybeden vatandaşa Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediklerini ifade etti.

Kaza sonrası mahsur kalan 184 kişinin tahliyesi için İçişleri Bakanlığının yoğun bir çalışma yürüttüğünü kaydeden Altın, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu elim hadiseyle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmekte, konu hakkında ilgili bakanlıklardan ve Valiliğimizden anlık bilgi almaktadır. Olayla ilgili gerekli soruşturmalar başlatılacak, kaza tüm yönleriyle araştırılacaktır. Vatandaşlarımızın, yaşanan bu elim hadise ile ilgili sosyal medyada ortaya atılabilecek dezenformasyon içeren paylaşımlara itibar etmemeleri, gelişmeleri resmi kanallardan takip etmeleri büyük önem taşımaktadır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fahrettin Altun Konyaaltı Antalya Ulaşım Acil Durum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title