Haberler

İl Özel İdaresinin İnegöl Yatırımlarına Yerinde İnceleme

Güncelleme:

Bursa İl Özel İdaresi yetkilileri İnegöl ilçesine yapılan yatırımları yerinde inceledi.

İl Genel Meclisi Başkanvekili Murat Gültekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, İGM Ak Parti Grup Başkanvekili Fethi Yıldız,İnegöl İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Altınay, M.Akif Kılıç ve İ. Tarık Şimşek katıldılar.

İnegöl ilçesinde Alanyurt,Yenice ve yapılmakta olan altyapısının Özel İdare tarafından üstlenildiği eğitim vadisinde incelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik bugün İnegöl'de ilçemizde yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak başta İl Genel Meclisi Başkanvekilimiz değerli kaymakamımız ve İl Genel Meclisi üyelerimiz ile birlikte Özel İdaremizin çalışmalarını yerinde görmek için geldik. İnegöl ilçemizde İl Özel İdaresi olarak gerçekten birbiri arkasına çok güzel işlerimiz var. Alanyurt Ana Okulumuz inşaatı bitmiş ama ihtiyaç duyulduğu için orası ilköğretim okulu olarak açılacak yakın zamanda. İnegöl Sevim Yıldız Eğitim Kampusu büyük bir kampus gerçekten, alt yapı ihalesini İl Özel İdaresi olarak yapmıştık, buradaki çalışmaları yerinde gördük ve inceliyoruz bir an önce bitirilmesi ve hizmete girmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni açılan Organize sanayi bölgesinde yapılan çalışmalarımızda büyük bir hızla devam ediyor, sanayi bölgesinin yakınında bulunan Yenişehir ilçesine bağlı köylerin yol bağlantılarının da yapılması gerekiyor, onlarla ilgili notlarımız aldık en kısa zamanda gerekli incelemeler tarafımızdan yapılacaktır. İnegöl tabi gerçekten çok büyük bir ilçe, İl olmayı hak etmiş il büyüklüğünde bir ilçe, bu ilçenin çok büyük hizmetlere ihtiyacı var. Hizmetleri bizde İl Özel İdaresi olarak üzerimize düşen kısımlarıyla mükemmel şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz dedi.

İnegöl kaymakamı Aziz İzci Sevim Yıldız Eğitim Kampus tabi ki İnegöl gibi bir sanayi ve özellikle mobilya sanayimizin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak eğitim projesidir. Bu proje 5 binin üzerinde öğrenci kapasiteli projedir burada İnegöl ilçesinin sanayisindeki kalifiye iş gücünü karşılamak için hayata geçiriliyor, bu kampusta ihtiyacı karşılayacak her şey var, spor salonları var ve burada sadece endüstri meslek lisesi tarzında değil spor okulu, spor lisesi, tarım lisesi gibi başka bölümlerde olacak, dolayısıyla Türkiye'nin en büyük orta öğretim meslek liseleri kampusu olacak burası, bir taraftan hayır sever Mehmet Yıldız'ın kendi ekibi, bir taraftan da İl Özel İdaresi'nin ekibi her iki koldan çalışmalarımız devam ediyor açıklamasında bulundu.

Bursa İl Genel Meclisi Başkanvekili Murat Gültekin İl Özel İdaresi'nin ve merkezi bütçeden gelen yatırımların kontrolleri için İnegöl İlçemize ziyarette bulunuyoruz. İlçe Kaymakamımız bizlere burada İnegöl'de devam eden projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Özellikle önümüzdeki eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla Türkiye'de belki de ilklerin arasında yerini alacak olan İnegöl Sevim Yıldız Eğitim Kampusun de son çalışmaları yerinde inceledik. Bölgenin ve İnegöl'ün böyle bir eğitim vadisine ihtiyacı vardı bu projenin hayat geçmesiyle İnegöl sadece sanayi alanında değil aynı zamanda mesleki eğitim alanında da Bursa'nın lokomotifi olacaktır dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Gültekin Mehmet Yıldız İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title