Haberler

İl Müdürü Parıldar, Çiftçilerle Bir Araya Geldi

Yalova Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Suat Parıldar, Çukurköy'de üreticilerle bir araya geldi.

Yalova Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Suat Parıldar, Çukurköy'de üreticilerle bir araya geldi.

Parıldar, Çiftlikköy İlçe Müdürü Şefik Arıca, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Anaçardı ile ilçeye bağlı Çukurköy'ü ziyaret ederek, çiftçilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Yalova'nın en çok meyve yetiştiriciliği yapan köylerinden biri olduklarını belirten çiftçiler, son yıllarda çeşitli olumsuzluklardan dolayı üretimde düşüş yaşadıklarını, bu soruna çözüm bulunmasını istediklerini söyledi.

Parıldar, çiftçilerin dile getirdikleri her sorunu dikkate aldıklarını belirterek, "Notlarımızı aldık. Öne sürdüğünüz sorunlarla ilgili çalışmalara hemen başlıyoruz. Çalışmaların takibini yapacağız. İl ve ilçe müdürlüğü olarak amacımız sizin üretimden kaynaklanan gelirinizi yukarı çekmek, daha çok kazanmanızı sağlamaktır. Özellikle meyve hastalık ve zararlılarıyla ilgili çalışmalar başta olmak üzere tarımsal her konuda çiftçi eğitimleri yapacağız." dedi.

Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Anaçardı da oda olarak üzerlerine düşen her konuda ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Çiftlikköy Çukurköy Yalova Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title