Haberler

İkizler, İkiz Olmayı Çiziyor

Güncelleme:

Ünlü ikiz annelerinin de yer aldığı jüri kazananları belirleyecek.

İkizler, üçüzler, dördüzler...resim yarışmasında yarışıyor.

Sıra Dışı Annelik Derneği, Forum İstanbul ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen "İkiz Gözüyle İkiz Olmak"konulu Resim Yarışması'yla, ikiz, üçüz, dördüz...çocuklar duygularını, yaşadıklarını resimle anlatmaya davet ediliyor.

Sahrap Soysal, Füsun Demirel, Derya Coşkundeniz gibi ikiz annesiünlü isimlerin de yer aldıkları jüri tarafından değerlendirilecek eserler, daha sonra Forum İstanbul'da düzenlenecek bir sergiyle beğeniye sunulacak.

5-10 yaş arasındaki tüm ikiz, üçüz, dördüz... çocukların katılımına açık yarışmanın son başvuru tarihi 30 Nisan 2013. Yarışmaya ilişkin detaylı bilgiye www.siradisiannelik.org adresinden ulaşılabiliyor.

Sıra Dışı Annelik Derneği,Forum İstanbul ve İstanbul Aydın Üniversitesi, "İkizler+ Resim Yarışması"nın ilk yılında "İkiz Gözüyle İkiz Olmak" konusunu seçerek ikizler arasındakiözel bağın resim aracılığıyla geniş kitlelere anlatılmasını ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Ünlü ikiz annelerinden de yeraldığı jüri, en iyileri seçecek!

Yarışmanın jürisi, yemek uzmanı ve ikiz annesi Sahrap Soysal, oyuncu ve ikiz annesi Füsun Demirel, köşe yazarı, sunucu ve ikiz annesi Derya Coşkundeniz, Sıra Dışı Annelik Derneği Kurucu Başkanı Özlem P. Şinik ve İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Selçuk Fergöğçe'den oluşuyor.

Yarışmanın birincisi olacak ikizler, aileleriyle birlikte Sisus Hotel Çeşme'de bir haftalık tatilin tadını çıkarırken, ikinci olan ikizler unnado.com'dan 500 TL.lik, üçüncü olan ikizlerde unnado.com'dan 200 TL.lik hediye çekinin sahibi olacak. Üstelik bu anlamlı yarışmayakatılan tüm ikizler ve ailelerine, mansiyon ödülü olarak pOOplie kupası hediye edilecek.

Dereceye giren minikler ödüllerini, 4 Mayıs Cumartesi günü Forum İstanbul'da gerçekleşecek ödül töreninde jüri üyelerinin elinden alacaklar. Yarışmaya katılan resimler arasından yapılacak geniş bir seçki ise 4-12 Mayıs tarihleri arasında Forum İstanbul'da sergilenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Aydın Üniversitesi Füsun Demirel Sahrap Soysal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title