Haberler

İki Sürücü Arasında Ayna Tartışması Sinirleri Gerdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki araç sürücünün hareket halinde kazaya karıştığı iddiası tartışmalara neden oldu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iki araç sürücünün hareket halinde kazaya karıştığı iddiası tartışmalara neden oldu. Yaşanan tartışmaya sürücünün yakınının da dahil olması ile sinirler gerilirken, birbirinin üzerine yürüyen taraflar güçlükle sakinleştirildi.

Olay ilçeye bağlı Kışla mahallesi Kışla kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Alaplı'dan Ereğli istikametine giden 67 SD 557 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü Ferdi Turan, aracının aynasına çarptığını iddia ettiği 34 ZH 8676 plakalı kamyon sürücüsü Vesim Sümer'den şikayetçi olduğunu Kışla kavşağında bekleyen polislere söyledi. Polislerin durdurduğu kamyon sürücüsü Sümer, kendisinin kimseye çarpmadığını ve sürücü Ferdi Turhan'ı yalan söylemekle suçladı. Bu sırada olay yerine gelen ve kamyon sürücüsü Vesim Sümer'in yanında olduğunu ifade eden İzzet Kefli isimli vatandaş, kamyon sürücüsünün suçu olmadığını söyledi. Yaşana tartışmaya Ferdi Turhan'ın arkadaşının da dahil olmasıyla gerilen sinirler gerilirken taraflar birbirlerinin üzerine yürümeye başladı. Yaşana tartışma araya giren polis ve diğer vatandaşlar sayesinde büyümeden önlendi. İzzet Kefli'nin iki araç sürücünü sakinleştirmesi ve anlaştırmasıyla hazırlanan tutanağın ardından sürücüler olay yerinden ayrıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title