Haberler

Iğdır'daki Müdür ve Cinayet Kurbanları Toprağa Verildi

Güncelleme:

Iğdır'daki olayda hayatını kaybeden İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Osman Akış, kızı, yeğeni ve halasının cenazeleri toprağa verildi.

Iğdır'daki olayda hayatını kaybeden İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Osman Akış ile kızı, yeğeni ve halasının cenazeleri toprağa verildi.

Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndan kente getirilen cenazeler, Iğdır Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından teslim alındı.

Cenazelerin merkeze bağlı Tacirli köyü mezarlığına götürüldüğü sırada olayda yaşamını kaybedenlerin yakınlarının ağladıkları görüldü.

Osman Akış ile kızı Meltem Akış, yeğeni Elanur Akış'ın cenazeleri burada kılınan namazın ardından köy mezarlığında, hala Güvercin Alcan'ın cenazesi ise Merkez Asri Mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Iğdır İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Osman Akış'ın mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

- Olay

Atatürk Mahallesi Aşık Veysel Caddesi 931 Sokak'taki 2 katlı binada oturan halası Güvercin Alcan'ın evine giden Osman Akış (40), burada annesi, halası ve ablasıyla henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmış, tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Akış, kızı, annesi, ablası, yeğeni ve halasını pompalı tüfekle vurmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu Trabzon Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title