Haberler

İçki Sonu Oldu!

Güncelleme:

Bira Festivaline Katılarak Aşırı İçki Tüketen Bir Üniversite Öğrencisi Hayatını Kaybetti.

ANTALYA'da düzenlenen Almanların ünlü Hasat Bayramı 'Oktoberfest'e katılan üniversite öğrencisi 4 genç alkol aldı. Eğlenceyi gençlerden birinin Meltem Mahallesi'ndeki evinde sürdüren üniversitelilerden 23 yaşındaki Ahmet Anıl Durmaz sabah ölü olarak bulundu. Gencin geçen yıl emekli olan hakim babası Fikri Durmaz, oğlunun öldüğü eve gelerek inceleme yaptı.

Olay sabah saatlerinde, gece birlikte alkol alan gençlerin sağlık ekiplerine ve polise haber vermesiyle ortaya çıktı. İddiaya göre ABD'de üniversite eğitimi alan Ahmet Anıl Durmaz, tatil için ailesinin yanına geldi. Dün akşam başlayan Oktoberfest'e katılmak için evden ayrılan Durmaz, akşam saatlerinde festival alanında kendisi gibi üniversite öğrencisi olan Abdurrahman Yaşar Namlı, Umut Ayhan ve Servet Erkmen ile buluştu. Bira içip eğlenen gençler Athena konserini de izledi.

Partinin sonunda birlikte festival alanından ayrılan üniversite öğrencileri, Abdurrahman Yaşar Namlı'nın Meltem Mahallesi Kepez Elektrik Sitesi 1'nci Blok 9'uncu katta bulunan evine gelerek alkol almaya burada da devam etti. Aşırı derece alkol alan üniversite öğrencileri sabaha karşı sızdı. Sabah uyanan ev sahibi Namlı diğer arkadaşlarını uyandırmak istedi. Ancak Ahmet Anıl Durmaz'ın yüzünün ve sırtının morardığını ve nefes almadığını farkeden Namlı, polise haber verdi. 112 Acil Servis görevlileri eve geldiklerinde Durmaz'ın çoktan öldüğünü belirledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Ahmet Anıl Durmaz'ın babası, geçen yıl emekli olan Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi eski Başkanı Fikri Durmaz, eski mesai arkadaşlarıyla birlikte oğlunun öldüğü eve gelerek inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri evde delil aradı.

Ceset Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evde bulunan 3 üniversiteli ise ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü. Durmaz'ın ölüm nedeninin otopsi sonrasında belirleneceği bildirildi.

Soner KOCAER-ANTALYA-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title