Haberler

İçişleri Bakanı Yerlikaya vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Güncelleme:

Van Valisi Ozan Balcı sel bölgesinde incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, muhtar ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Van Valisi Ozan Balcı sel bölgesinde incelemelerde bulundu

VAN - Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Özalp ilçesinde meydana gelen selde zarara gören bölgede incelemelerde bulunduktan sonra İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı arayıp konu hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya, muhtar ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Van Valisi Dr. Ozan Balcı beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, ve Saray Kaymakamı Yunus Ataman ile birlikte sel bölgesinin yaşandığı Özlap ilcesine bağlı Aşağı Tulgalı Mahallesine gitti. Burada Vali Balcı beraberindekileri

Özalp Kaymakamı M. Emin Nasır, mahalle muhtarı Latif Tank ve mahalle sakinleri karşıladı. Özalp Kaymakamı ve mahalle muhtarından bilgi alan Vali Balcı, zararın en kısa sürede karşılanacağını söyledi Gazetecilere açıklamada bulunan Vali Balcı, yağışın ani bastırması sonucunda küçük çaplı sel meydana geldiğini söyledi. Selde can kaybının olmadığını, tarımsal hasar meydana geldiğini belirten Balcı, "Yaklaşık 150'ye yakın küçükbaş hayvanımız telef oldu. Beş, altı evin bir kısmını su bastı. Kaymakamlığımız, İl ve İlçe Tarım ve Orman müdürlükleri ekiplerimiz zararların tespitine başladı. Vatandaşlarımıza destek vereceğiz. Devlet olarak onların yanındayız. Eksikliklerini, zararlarını gidereceğiz. Allah'a şükür can kaybı olmadı. Vatandaşlarımıza, hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için geldik. Tekrar buradaki hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ufak çapta tarımsal zararlarımız var. Başka da büyük bir zararımız yok" dedi.

"İçişleri Bakanı Yerlikaya vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu"

Daha sonra vata daşların sorunlarını dinleyen Vali Balcı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı arayıp konu hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya, muhtar ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bakan Yerlikaya, "Kardeşlerimize büyük geçmiş olsun. Rabbim tekrarından bizleri korusun. Hem valimiz, hem jandarmamız hem de AFAD ve diğer kurumlarımız, zarar tespiti yaptıktan sonra biz de devlet olarak, hükümet olarak gereğini yapacağız. Can kaybının olmaması en çok sevindiğimiz durum. Allah'a hamdolsun. Büyük geçmiş olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Balcı Van Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title