Haberler

İbrahim Tatlıses 110 Bin Dolarlık Zırhlı Araç Aldı

Güncelleme:

Ameliyat olmak için Miami'ye giden Tatlıses, 110 bin dolara zırhlı bir araç satın aldı. İmparator, aracını kullanması için güvenilir bir de Türk şoför tuttu.

ABD'nin Miami kentine ameliyat olmak üzere giden İbrahim Tatlıses'in Miami'de 110 bin dolara satın aldığı sıfır kilometre 7 kişilik Cadillac Escalade ESV marka aracının zırhlı olduğu belirtildi. Tatlıses Cadillac'ı kullanması için güvenilir bir de Türk şoför tuttu.

SİBEL CAN ZİYARETİNE GİTMİŞTİ

Sibel Can'ın iki çocuğunun okulları başladığı için Türkiye'ye dönmesinin ardından İbrahim Tatlıses, 18 yıllık arkadaşı Merinos Halılarının sahibi Erdemoğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve Miami'deki dostlarıyla yakında geçireceği tehlikeli beyin ameliyatına kendini hazırlıyor.

TÜRKİYE GÜNDEMİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Amerikalı doktorları ziyaret ettiğinde de yanında olan İbrahim Erdemoğu ve Türk doktoru Seza Güleç ile sık sık Cadillac'la dolaşan İbrahim Tatlıses, içinde televizyon, internet, DVD oynatıcısı bulunan muhteşem otomobile bindiğinde internetten tüm Türk gazetelerini gözden geçirerek Türkiye gündemini yakından takip ediyor.



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İbrahim Tatlıses Cadillac Türkiye Miami Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (65)

COLEMERGmobilWeb@haberler.com:

O ARABAYI BU ULKEDE 450 000 TL ALAMAZSIN. VERGİSİ YILLIK, BİR ARABA KADAR OLUR. YAKITI DA SACLARINI BEYAZLATIR AMA BIZDE ORALARDA 3000 MOTOR NORMAL BİR ARABA IKEN BIZDE 1.6 MOTOR LÜKS KATEGORİSİNE ALİNMAK İSTENDİ. MEEEE MEEEE MEEEEEE..

96
2
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

İboda şivanda bARZANide APoda Cehennemin Yedi kat aşağsında Yanacaklar. Adam Hala akıllanmadı ALLAH insanın başına felaketler verir Gözünü açsın die bu adam hala yerinde sayıyor. ALLAH Belanızı versin ne diyim . .

15
31
yanıtYanıtla
alex de souzamobilWeb@haberler.com:

Zırha şuna buna ne gerek var İbrahim bey o korunmaya çalıştıgınız halkın sayesinde biniyorsun o araca..farkındamısın.

21
10
yanıtYanıtla
REHALI:

ADAM OLAN LAF SÖYLEMEZ BAŞKA TATLISES ÇIKMAZ

20
9
yanıtYanıtla
ApooooooooooMobil-IOS:

Irkcilar yine toplanmis buralara, Biz allahin size verdigi cezayiz, bunu unutmayin.......

3
25
yanıtYanıtla
cengizhan:

İşidde sizin başınıza bela olarak verildi.

yanıt14
yanıt4
OÇOOOOOOO:

Türk Cengiz Hanın sözünü Türklere karşı kullanıyor :) türk kürt ayrımı yapan yok ama cok salaksınız be.

yanıt6
yanıt0
arifMobil-ANDROID:

şifanı versin

21
6
yanıtYanıtla
mehmet celikmobilWeb@haberler.com:

Allah sifaversin.

21
6
yanıtYanıtla
kaptan:

Tüplü mü la acaba

20
6
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title