Haberler

İbrahim Sadri'ye Hemşehri Beratı Verildi

“6. Ünye Geleneksel Ramazan Etkinlikleri” kapsamında sahneye çıkan şiirin usta sesi İbrahim Sadri’nin Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile birlikte okuduğu “Ben Ünye’yim” şiiri geceye damga vurdu.

"6. Ünye Geleneksel Ramazan Etkinlikleri" kapsamında sahneye çıkan şiirin usta sesi İbrahim Sadri'nin Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile birlikte okuduğu "Ben Ünye'yim" şiiri geceye damga vurdu. Muhteşem düet Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce kişi tarafından uzun süre alkışlandı.

Ünye Belediyesinin düzenlediği 6. Ünye Geleneksel Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Ünye'de sahneye çıkan ve seslendirdiği şiirlerle gönülleri mest eden İbrahim Sadri'nin Ünyelilere bir de sürprizi vardı. Şiir okumaya merakıyla bilinen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı sahneye davet eden Sadri, "Ben Ünye'yim" şiirini Belediye Başkanı Çamyar'la birlikte okudu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, okuduğu şiirle herkesin beğenisini topladı. Programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İbrahim Sadri'ye Ünye'nin tanıtımına katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Çamyar, İbrahim Sadri'yi Ünye sevgisi ve katkılarından dolayı fahri hemşehri ilan ettiklerini duyurdu.

Başkan Çamyar, daha sonra İbrahim Sadri'ye bakırcılık sanatı ile de ünlü olan Ünye'nin el işi hazırlanmış bir eserini takdim etti.

Son olarak ise Başkan Çamyar, İbrahim Sadri'ye fahri hemşehrilik beratı olarak gümüşten işlenmiş, Kadılar Şehri Ünye temalı Ünye siluetinin yer aldığı bir tablo hediye etti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Sadri Ahmet Çamyar Ünye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title