Haberler

İbrahim Sadri, Bağcılarlı Hayranlarıyla Buluştu

Televizyon programcısı-şair İbrahim Sadri, sahne aldığı Bağcılar Belediyesi Etkinlik Alanı’ndaki “Şiir Dinletisi”nde 1998 yılından günümüze kadar okuduğu şiirleri seslendirdi.

Televizyon programcısı-şair İbrahim Sadri, sahne aldığı Bağcılar Belediyesi Etkinlik Alanı'ndaki "Şiir Dinletisi"nde 1998 yılından günümüze kadar okuduğu şiirleri seslendirdi. Şiirleriyle binlerce ilçe sakinini maziye götüren İbrahim Sadri, bu Ramazan ayında yeni bir albüm çıkaracağını söyledi.

Bağcılar Belediyesi Etkinlik Alanı ilçe sakinlerini, mübarek Ramazan ayında hazırladığı zengin içerikli değişik programlarla ilçe sakinlerini ağırlıyor.

Teravih sonrası başlayan programda sahne alan şair ve televizyon programcısı İbrahim Sadri, 1998 yılından günümüze kadar okuduğu şiirlerini ve metinlerini seslendirdi. İbrahim Sadri, Müzik Grubu'nun ezgileriyle süslediği şiir dinletisine "Merhaba" isimli şiiriyle başladı ve "Mihriban" adlı şiir ile devam etti.

YENİ ALBÜMÜNDEN DE ESERLER OKUDU

Şiir dinletisi arasında davetlilerle sohbet eden İbrahim Sadri, mübarek Ramazan ayının tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu. Sadri duygularını şöyle dile getirdi:

"Ramazan ayı İnşallah hayrı, bereketi ve rahmetiyle hepimizi kuşatır. İnşallah, zalimlerin zulmünün sona erdiği ve mazlumların güldüğü huzur içerisinde bir bayrama erişiriz".

Ramazan Bayramı'nda yeni bir albüm çıkaracağını söyleyen İbrahim Sadri, yeni şiirlerinden örnekler de sundu. İbrahim Sadri'nin yeni albümünde de yer vereceği, "Gideceksen Her şeyinle Git" adlı şiiri büyük alkış topladı. Aralarında "Ben Seni Hiç Sevmedim ki", Adam Gibi", "Yüreğime Bir Gül Çizdim" adlı şiirlerini de seslendiren İbrahim Sadri, etkinlik alanını dolduran binlerce ilçe sakinine duygulu anlar yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi İbrahim Sadri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title