Haberler

Hüseyin Üzmez'in Tahliye Talebine Red

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde Bir Hafta Önce Düzenlenen Operasyonda, "Çocuğa Cinsel İstismar" Suçundan Tutuklanan Vakit Gazetesi Hüseyin Üzmez'in Tutuklama Kararına Yapılan İtirazın Nöbetçi Mahkeme Tarafından Reddedildiği Bildirildi.

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde bir hafta önce düzenlenen operasyonda, "çocuğa cinsel istismar" suçundan tutuklanan Vakit Gazetesi Hüseyin Üzmez’in tutuklama kararına yapılan itirazın nöbetçi mahkeme tarafından reddedildiği bildirildi.

Üzmez’in avukatı Ertan Ertaş’ın, "müvekkilinin yaşlı olduğunu, kaçma olasılığının bulunmadığını ve sabit bir adresi bulunduğunu" gerekçe göstererek tutuklama kararının kaldırılması yönündeki talebine Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, olumsuz yanıt verdi. Mahkeme, "suçun işlenmiş olduğuna dair kuvvetli delil olduğu, olayla ilgili delillerin tam olarak toplanmaması"nı gerekçe göstererek tahliye talebinin reddini kararlaştırdı. 26 Nisan’da düzenlenen operasyonda, "ilköğretim 8. sınıf öğrencisi B.Ç’ye cinsel istismarda bulunduğu" iddiasıyla gözaltına alınan Hüseyin Üzmez ile B.Ç.’nin annesi Livaze Ç. sevkedildikleri mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Olay’ın haberi

Bursa’da dün yayınlanan yerel bir gazete Hüseyin Üzmez’le ilgili bir iddiada bulundu. Gazetenin haberine göre Hüseyin Üzmez, tutuklandığı Mudanya Adliyesi’nde savcıya "Çapkın ve hovardayım" demiş. Üzmez’in ayrıca tutuklanmasına neden olan 14 yaşındaki B.Ç. ile anne ve babasının bilgisi dahilinde beraber olduğunu söylediği aynı haberde ileri sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title