Haberler

Hüseyin Gülerce: Bu CHP'den Adam Olmaz

Güncelleme:

Yazar Gülerce, CHP'nin başörtüsü serbestisi ile ilgili yönetmeliğin iptali için Danıştay'a başvurmasını, "Bu CHP'den adam olmaz." sözüyle eleştirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Demokratikleşme Paketi'yle getirilen kamuda başörtüsü serbestisi ile ilgili yönetmeliğin iptali için Danıştay'a başvurdu. İptal başvurusu hakkında konuşan Tanal, başvurusunun kişisel olduğunu ve parti adına yapmadığını söyledi.

Tanal'ın bu başvuru ve açıklamalarına yazar Hüseyin Gülerce'den sert tepki geldi. Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında konuşan Gülerce, "CHP'liler alınmasın, ama dini konular için söylüyorum: Bu CHP'den adam olmaz." dedi.

"BU NE UYANIKLIK BÖYLE?"

Tanal'ın iptal başvurusuna değinen Gülerce, "Bu ne uyanıklık böyle? Parti genel başkanı olarak bir şey demiyorsun. Partinin karar organları olarak bir şey demiyorsunuz. Fakat el altından bir milletvekiliniz iptal için Danıştay'a başvuruyor. Şu dakikadan sonra Kılıçdaroğlu'nun bir açıklama yapması lazım. 'Partimizin görüşü değil. Bu arkadaş ile ilgili disiplin işlemi yapacağız.' demesi lazım." dedi.

"BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU"

Dini konularda tezatlar içinde olan CHP'nin güven kazanamayacağını söyleyen Gülerce, CHP'nin seçim döneminde çarşaflı partiliye rozet taktığını da hatırlatıp şöyle konuştu: "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ben CHP'nin tırnak içinde uyanıklılığına eleştiri getiriyorum. Net olun. Başörtüsü giyim özgürlüğüne giriyor. Oynamayın. CHP bu tavırlardan vazgeçsin. CHP askere bu kafayla giderse milleten tezkereyi zor alır. Bu kafayla gidersen seçimlere milletten oy alamazsın."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Gülerce Mahmut Tanal Beyaz TV Danıştay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title