Haberler

Huawei, İşbirliğini Teşvik Etmek İçin Kuveyt'te Teknoloji Alışverişi Toplantısı Düzenledi

Güncelleme:

KUVEYT, 7 Eylül (Xinhua) -- Çinli teknoloji firması Huawei Salı günü, Kuveytli genç yeteneklerin becerilerini artırmak ve iki ülke arasında bilim-teknoloji alışverişini teşvik etmek amacıyla verdiği bilgi ve iletişim teknolojileri (BİT) eğitim programı için bir mezunlar toplantısı düzenledi.

KUVEYT, 7 Eylül (Xinhua) -- Çinli teknoloji firması Huawei Salı günü, Kuveytli genç yeteneklerin becerilerini artırmak ve iki ülke arasında bilim-teknoloji alışverişini teşvik etmek amacıyla verdiği bilgi ve iletişim teknolojileri (BİT) eğitim programı için bir mezunlar toplantısı düzenledi. Toplantıda, 2022 "Geleceğin Tohumları" eğitim programı katılımcıları projelerini sundu ve inovasyonlarıyla ilk üçe giren öğrenciler ödül aldı.

Çin'in Kuveyt Büyükelçisi Zhang Jianwei açılış konuşmasında, Çin'in teknoloji alanında daha fazla işbirliği fırsatları sağlamaya kararlı olduğunu söyledi. "Çin'in önerdiği Kuşak ve Yol İnisiyatifi ile Kuveyt'in 2035 Vizyonu arasındaki sinerjiyi, özellikle iki ülke arasındaki teknoloji işbirliğinde aktif olarak desteklemeye devam edeceğiz" diyen Büyükelçi, Çin-Kuveyt işbirliğinin, Geleceğin Tohumları'nın mezunları gibi beceri sahibi BİT yetenekleri gerektirdiğini de sözlerine ekledi. Kuveyt Bilimi Geliştirme Vakfı'nın İnovasyon ve Girişim Müdürü Bassam AlFeeli de toplantıda Kuveyt'in, çok sayıda öğrencinin BİT konusunda eğitilmesinde Huawei gibi şirketlerin katkısına değer verdiğini söyledi. AlFeeli, "Kuveyt'in 2035 Vizyonu'nun dijital dönüşüm hedeflerini desteklemek için, yeterli nitelikli genç yetiştirmeye uygun hızlandırılmış bir yetenek geliştirme programı gerekiyor" dedi. 2008 yılında başlatılan program, yetenekli yerel BİT yeteneklerini geliştirmeyi ve ülkeler ve kültürler arasında iletişim köprüsü kurmayı amaçlıyor.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Togo Cumhuriyeti Huawei Kuveyt Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title