Haberler

7 yıl önceki davadan ceza alan AK Partili Belediye Başkanı Aydın tutuklandı

Güncelleme:

Erzurum'un Horasan İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, tutuklandı. Aydın'ın seçim öncesi ticaret yaptığı Ankara'da 7 yıl önce açılan bir davadan dolayı aldığı 9 yıl cezanın Yargıtay tarafından onanması sonrası tutuklandığı öğrenildi.

Erzurum'un Horasan ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, bugün sabah saatlerinde Ankara'da tutuklanarak cezaevine konuldu.

7 YIL ÖNCEKİ DAVADAN DOLAYI TUTUKLANDI

Belediye Başkanı Aydın'ın seçim öncesi ticaret yaptığı Ankara'da 7 yıl önce açılan bir davadan dolayı aldığı 9 yıl cezanın Yargıtay tarafından onanması sonrası tutuklandığı öğrenildi. Başkan Aydın'ın Ankara Açık Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Horasan Ankara Aydın Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Vatandas:

Peki eski tarihli bir iste adi criminal kayitlarda ise, nasil baskanlik yapabiliyor ?

6
0
yanıtYanıtla
Php:

Tuvalet iscisi, cayci alirken bile siciline, sabikasin bakilan memlekette millet vekili, belediye baskani ve bil umum bunun gibi onemli pozisyonlara geoecek kisilerin hic bir seyi sorup sorusturmadan sadece cevresi var oy toplar mantigi ile kabul edildigi bir ulkemiz var MashaAllah Yani bu ne manaya geliyor Cevap sicilinde her turlu suc bulunan bir vekil veya reisin sicili ak sut gibi paak bir caycisi soforu v.b. olmak zorunda...????

5
0
yanıtYanıtla
Hey:

Yaaau adalet yolkk diyenlere

1
2
yanıtYanıtla
kıyam çiçek:

deli mamo kanunu

2
1
yanıtYanıtla
Muzaafer:

Horasan8n köylerini tehdit ederek korkutarak kabadayılık olarak belediyede kendi akrabalarını yandaşlarını koyarak evde yatanlara maaş vererek Adnan Menderes mahallesinde yol yok asfalt yok hizmet yok belediye başkanı tutuklanmış kimin Umrunda

1
0
yanıtYanıtla
ismin önemiyok:

Yahu cahil küheylan insan müsvettesi boş yorumcu arkadaşlarım. bu adam geldikten sonra hdp pkk adını duydunuz mu bu ilçede. önceki başkanın metin demiriyle birlikte insanları nasıl hor gördüklerini yapılacak tek katlı müstakil bir evde dahi ne derece zorluklar göstererek insanları canından bezdırdikleri o günleri ne çabuk unuttunuz. bu adam geldikten sonra her mahallede en az 5 tane 30 ar dairelik binalar yapıldı . herkes rahatlıkla belediyenin zorbalığı olmadan evini yuvasını yapabiliyor.

1
0
yanıtYanıtla
Ferhat gül:

BU TUTUKLAMA OLAYINI KINIYORUZ BÖYLE BI BAŞKANI GÖREVINDEN ALI KOLAY INSANLARI VICDANIYLA YARGILIYORUZ

0
0
yanıtYanıtla
Çetin:

Erzurum emniyeti ve y.secim kurulu bu tutuklama kararindan haberinin olmama ihtimali yok....sime nasil girebilmis. .baskanlik yaptigi sure tutukluluk karari suresi icindeki yapilan islemler imza attigi kararlar yok hukmundemi .dava acsalar emriyle alinmis yapilmis verilmis hersey iptal olabilirmi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title