Haberler

Hopa'nın Fidanları Hopaspor'da

HOPA-BAL Liginde 2017-2018 sezonunda Artvin'i temsil edecek olan Hopaspor 'da transferlerin ardı arkası kesilmiyor.

Hopaspor yönetimi bu defa da Hopa'lı 4 oyuncusu ile anlaşarak birer yıllık sözleşme imzaladı.
A.Hopaspor kulübünde yetişen ve geçtiğimiz sezon Rizespor'da top koşturan 2001 Doğumlu ön libero Tarık Demirci, A.Hopaspor'da geçtiğimiz dönemlerin oyuncusu 1998 Doğumlu file bekçisi Serdar Ustabaş ve 1998 Doğumlu defans oyuncusu Can Yılmaz ve A.Hopaspor'da yetişen ve geçtiğimiz sezon 3.lig takımı Çatalcaspor'da top koşturan sol bek oyuncusu Hopalı İlyas Aksu, A.Hopaspor kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

A. Hopaspor Başkanı Mümin Çakmak anlaşma sonrası yaptığı kısa açıklamada "Biz artık profesyonel bir takımız ve bunun gereklerini yerine getiriyoruz. Kadromuzu güçlü oyunculardan kurmaya çalıştık. Yaptığımız her transfere de tecrübesi-bilgi birikimi ve takıma vereceği katkıları bilerek yaptık. Bunun yanında kendi öz evlatlarımıza her zaman kucak açtık. Alt yapımıza büyük önem veriyoruz. Gelecek sezonlarda alt yapımızdan yetişecek genç-dinamik yetenekler hak ettiği yerde abileri ile top koşturacaklar.

Bu arada son olarak kendi 4 fidanımızı da kadromuza kattığımızın müjdesini vermek istiyorum. Genç yeteneklerimize 1'er yıllık sözleşme imzaladık. Kendilerine Hopa sporumuza Hoş geldiniz diyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tarık Demirci Can Yılmaz Rizespor Hopa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title