Haberler

Hizmet İçi Eğitim Semineri Sona Erdi

Güncelleme:

Eğitim Seminerine kurum birim müdürleri, personeller ve diğer kamu kurum ve kuruluşların personelleri katıldı.

İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan ve Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından finanse edilen Teknik Destek Programı (Elektronik Bilgi Belge Yöntemi, resmi yazışma kuralları, Arşiv Yöntemi Sistemi, Standart Dosya Planlaması ve Uygulamalı Eğitim Planlanması) Eğitim Semineri 15.04.2013 – 19.04.2013 tarihleri arasında Mahalli İdareler Derneği tarafından İl Özel İdaremiz meclis toplantı salonunda yapıldı.

Eğitim Seminerine kurum birim müdürleri, personeller ve diğer kamu kurum ve kuruluşların personelleri katıldı.

Iğdır Özel İdaresi Genel sekreteri Ferhat Akkuş yaptığı açılış konuşmasında "İl Özel İdarelerinin görev alanlarının geniş kapsamlı olması nedeniyle çok sayıda yasal düzenlemeyle ilişkili olması, bu kuruluşların yetki ve yükümlülüklerinin belirlenmesini zorunlu kılmaktadır. İl Özel İdareleri 1992 de özerk yapılı özellikten çıkartılıp belediye sınırları içerisinde birçok kurumun işlerini de yapar duruma gelmiştir. Gerek bağlı kurumlar gerekse kurumumuz düzeyinde uygulanan işlerde, birçok eksiğin zamanla karşımıza çıktığını görüyoruz, Bu tür eksiklerimizi gidermek için bu eğitimin bizler için bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiğini" söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title