Haberler

Hizbullah'tan İsrail'e saldırı

Güncelleme:

Hizbullah, Lübnan'ın güneyinden İsrail'e ait iki askeri noktaya saldırı düzenledi. Saldırıyla ilgili açıklama yapan Hizbullah, İsrail'in Cel el-Alem ve El-Abad askeri noktalarına füze atışı gerçekleştirdiğini bildirdi.

Hizbullah, Lübnan'ın güneyi üzerinden sınırdaki İsrail'e ait iki askeri noktaya saldırı düzenlediğini açıkladı. Buna göre Hizbullah, İsrail'e ait Cel el-Alem ve El-Abad askeri noktalarına füze atışı gerçekleştirdi.

İSRAİL'İN ASKERİ NOKTALARI HEDEF ALINDI

İsrail'in Gazze'deki bombardımanı sonrası gerilimin daha da tırmanışa geçtiği Hizbullah- İsrail arasında yeni bir saldırı yaşandı. İsrail'e düzenlediği saldırıyla ilgili yazılı açıklama yapan Hizbullah, Cel el-Alem ve El-Abad askeri noktalarına füze saldırısı düzenlendiğini bildirdi.

İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim 2023'ten beri yaşanan çatışmalarda şu ana kadar 171 Hizbullah mensubu, 30 Lübnanlı sivil, 6 İsrailli sivil ve 10 İsrail askeri öldürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Lübnan İsrail Güvenlik Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Nurettin Şimşek:

Durmadan vurmanız gerek.ayda bir roket atmakla olmaz.Gazzeden sonra sıra sizde.

1
0
yanıtYanıtla
mahmut:

Hizbullah ın attığı roketler niye yıpratıcı olmuyor hep boş alanlara düğşüyor?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title