Haberler

Hisarcık Myo'da Veda Yemeği

Hisarcık Meslek Yüksekokulu’nda 2014 yılından beri Yerel Yönetimler Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Öğretim Görevlisi Ahmet Özkan, Gazi Üniversitesi’nde akademik hayatına devam edeceğinden görevinden ayrıldı.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu'nda 2014 yılından beri Yerel Yönetimler Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Öğretim Görevlisi Ahmet Özkan, Gazi Üniversitesi'nde akademik hayatına devam edeceğinden görevinden ayrıldı.

Görevinden ayrılması dolayısıyla Ahmet Özkan için Esire Termal Turizm Merkezi Restoranında düzenlenen veda yemeğine Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Danış, akademik ve idari personel, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Öğretim Görevlisi Ahmet Özkan, Hisarcık'ın kendisi için çok önemli bir yeri olduğunu ve her daim kendisini fahri Hisarcık'lı olarak nitelendireceğini ifade etti.

Özkan,"Görev yaptığım süre boyunca şahsıma desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, bugün de veda yemeğinde beni yalnız bırakmayan birlikte çalışma fırsatı bulduğum kıymetli Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'a, Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Danış'a, Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var'a, Yüksekokulun muhterem hocalarından Öğretim Görevlileri Sezai Bülbül, Hüseyin Yılmaz, Arif Emre Şen, Emin Hantekin, Ömer Altaş'a ve Mali Müşavir Ahmet Bülbül' e katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ahmet Özkan'ın Hisarcık için önemli bir değer olduğunu, bugüne kadar hem Yüksekokula, hem de ilçeye sağladığı katkılarla isminin her daim ön plana çıktığını ifade ederek, başarılı akademik çalışmalarını Ankara'da da devam ettirmesi temennisinde bulundu.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Danış ise, Meslek Yüksekokulu'ndaki çalışma arkadaşı Özkan'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, okula sağladığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

Veda yemeği, çay eşliğinde yapılan hoş sohbetin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Ahmet Özkan Kimdir?

Aslen Kırşehir'in Mucur ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Özkan, Ağustos 1988'te Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini aynı şehirde tamamlamasının ardından 2006'da Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde okumaya hak kazandı. Lisans eğitiminden sonra yine aynı üniversitenin Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı'nda "Eleştirel Kuram Bağlamında Türkiye'de Medya-Siyaset İlişkileri" adlı teziyle yüksek lisansını tamamladı. Özkan, bu yıllar içerisinde akademik kariyerinin yanı sıra aktif siyasetin içerisinde bulundu. Ak Parti Genel Merkezi'nde Seçim İşleri Başkanlığı Biriminde ve Seçim Koordinasyon Merkezi'nde bilfiil çalıştı. Edindiği saha tecrübeleriyle teoriyi birleştirerek Türk Dünyası ve Türk siyasal hayatı üzerine çalışmalar yürüttü. Yine bu dönemde Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere Kırım ve Ukrayna'da bulundu. Aralık 2013'te siyasi hayatına ara vermek suretiyle öğretim görevlisi olarak üniversitede göreve başladı. Akademide göreve başlamasıyla birlikte İspanya, Andorra, Tataristan, Azerbaycan, Kazakistan, Sırbistan, Gagavuz Yeri ve Filistin'de (Kudüs) uluslararası tebliğler sundu. Bunların yanı sıra 2015 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nden aldığı davet üzerine Amerika'ya giden Özkan, "Türk Dış Politikasının Amerikan Kamuoyuna Yansımaları: Ayrımcılık, Nefret, İslamofobi" konu başlıklı bilimsel araştırma projesinde araştırmacı olarak altı ay görev yaptı. Yine aynı sene içerisinde Adana'da vatani görevini yapan Özkan, Şubat 2014'ten itibaren Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu'nda Yerel Yönetimler Bölüm Başkanı olarak görev yapmakta; özellikle Türk Dünyası üzerine araştırmalarına ve çalışmalarına devam etmektedir. Evli olup bir çocuk babasıdır. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazi Üniversitesi Fatih Çalışkan Ahmet Özkan Hisarcık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title