Haberler

Hırsızlık Şüphelisini, Polise Babası Teslim Etti

Güncelleme:

Konya'da amcasına ait iş yerinde hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan genç, babası tarafından polise teslim edildi.

Konya amcasının iş yerine girmeye çalışırken yakalanan Mehmet Duran K'yı yakalayan babası Mustafa K, oğlunu kendi elleri ile polise teslim etti.

AMCA CEZAEVİNE GİRDİ

Abdullah K. (46) bir suçtan cezaevine girince, Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Büsan Organize Sanayi Sitesi'ndeki iş yerinin anahtarını kardeşi Mustafa K'ye bıraktı.

40 BİN TL DEĞERİNDE MAKİNA ÇALINDI

Mustafa K, bir süre sonra demir kesme gibi çeşitli işlerde kullanılan 40 bin lira değerindeki makinelerin çalındığını fark edince polisi aradı.

"TANIDIK OLABİLİR"

Olay yerindeki incelemede kapının zorlanmadan açıldığının belirlenmesi üzerine, hırsızlığın tanıdık birileri tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Başka bir hırsızlığın yaşanmaması için Mustafa K, kapılara demir korkuluk taktırdı.

BABASI POLİSE TESLİM ETTİ

Mustafa K, birkaç gün sonra kontrol için gittiği iş yerindeki korkulukların kırıldığını fark etti. İçeride oğlu Mehmet Duran K'yi (19), bilgisayar ve ses sistemi çalmak isterken suçüstü yakalayan Mustafa K, durumu polise bildirdi.

7 BİN LİRAYA SATTI

Babası tarafından polise teslim edilen Mehmet Duran K'nin, amcasının iş yerindeki makineleri, kiraladığı vinç ile farklı günlerde çaldığı, malzemeleri 7 bin liraya sattığı belirlendi.

Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Duran Karatay Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title