Haberler

15 Temmuz programında bir anda yere yığılmıştı! AK Partili belediye başkanı hayatını kaybetti

Güncelleme:

Erzurum'un Hınıs ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen programda kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan AK Partili Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, hayatını kaybetti.

Erzurum'un Hınıs ilçe meydanında 15 Temmuz'da düzenlenen etkinlikte kürsüde konuşma yaparken aniden fenalaşarak yere düşen ve kafasını mermere çarpan 45 yaşındaki Eren, askeri helikopterle kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

BAŞKAN SEKMEN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayımladı. Sekmen, mesajında, "Kardeşim, dava arkadaşımız, Hınıs Belediye Başkanımız Erdoğan Eren, Rahmeti Rahman'a kavuştu. Yüce Allah, cennetiyle cemaliyle muamele eylesin. Biz razıyız, Rabbim de kardeşimizden razı olsun. Cenabıhak, Eren ailesine, akrabaları ve sevenlerine sabrıcemil ihsan eylesin." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz'da konuşma yaparken kalp krizi geçiren Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren hayatını kaybetti

Siyasetçiler, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar da sosyal medyadan başsağlığı mesajları paylaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Erdoğan Eren Kalp Krizi Demokrasi 15 Temmuz Erzurum Hınıs Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Cemalettin GÜZELBABA:

Çalışkanlığı, dürüstlüğü ve mütavezi kişiliğiyle Hınıs için unutulmaz değerlerden biriydi. Üzgünüz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

113
33
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Allah rahmet eylesin

yanıt54
yanıt8
Mustafa Özkan:

Allah rahmet eylesin inşallah sevilen bir başkandı

20
7
yanıtYanıtla
Cevap :

Sıcaklık çarpmıştır kesin.

15
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title