Haberler

Hindistan'da orduya ait havan topunun hedefinin gerisine düşmesiyle 3 sivil öldü

Güncelleme:

Hindistan'da askeri eğitim sırasında atılan havan topu mermisinin hedefinin gerisine düşerek köydeki eve isabet etmesi sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi. Geçen yıl eğitim alanının yakınında bir sivil yine top mermisinin düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Hindistan'ın doğusundaki Bihar eyaletinin Gaya bölgesindeki Gulvared köyünde yaşanan olayda, yakınlardaki askeri eğitim alanından atılan havan topu mermisi, hedefinin gerisine düşerek köydeki evin avlusuna isabet etti.

EBEVEYNLERİNİ ZİYARET EDEN ÇİFT İLE KOMŞULARI ÖLDÜ

Olayda, Hindu "Holi" festivalini kutlamak için ebeveynlerini ziyaret eden çift ile komşuları yaşamını yitirdi, iki kişi de yaralandı. Ordudan konuyla ilgili henüz açıklama yapılmadı. Söz konusu askeri bölgenin yakınında başka kazalar da yaşanmıştı.

GEÇEN SENE DE 10 KİŞİ YARALANMIŞTI

Geçen yıl eğitim alanının yakınında bir sivil, top mermisinin düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Aralık ayında meydana gelen diğer olayda, eğitim alanının yakınında odun toplayan 10 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Hindistan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title