Haberler

Hijyen İçin Birkaç Damla Su Yeter!

Güncelleme:

'AKBEZ'den hemen köpüren temizleyici lifler.

2011 yılında kurulan Akbez, yatak koruyucuları ve su geçirmez nefes alan teknik tekstil ürünlerine, birkaç damla su ile köpüren temizleyici lifleri de ekledi.

Akbez'in özellikle yatalak hastaların günlük bakımı ve temizliği için ürettiği, Hacettepe Üniversitesi'nin irritasyon ve allerji testlerinden geçmiş olan BEX Hammams ürünü temizleyici lifler, çok az suyla kullanılabiliyor ve böylece durulamaya gerek kalmıyor.

BEX Hammams'ı İspanya'dan sonra Türkiye'de üretmeye başlayan ilk firma olan AKBEZ'in ürün sorumlusu Çetin Etlik ,köpüren temizleyici liflerin yatan hastaların temizlik ve hijyeni için kullanılabileceği gibi, bebek ve evcil hayvan temizliğinde de son derece pratik olduğunu ve sağlıklı bir hijyen sağladığını belirtti.

Etlik 'Akbez'in, tamamını yerli sermaye ile ürettiği BEX Hammams'ın yanı sıra, yatan hastalar, lohusa kadınlar ve çocuklar için, gerek hastaneler, gerek ise ev kullanımında ideal olan Med (Elastik Bantlı), Breeze gibi, ilk katında pamuklu kumaş kullanılan, alt tabakasını ise PU bazlı membrandla kaplayarak ürettiği sıvı geçirmez yatak koruyucuları da Eko-Tex ve CE ISO 9001 belgesine sahiptir' dedi.

Öte yandan Akbez, tekstil imalatındaki bilgi ve tecrübesini, BESHİK markası adı altında, bebek tekstil ürünlerinin üretiminde de kullanmaya başlayacak. BESHİK, bornozdan havlu ve bebek nevresim takımlarına kadar çeşitlilik gösteren ürün skalası ve farklı tasarımları ile, anne ve bebeklerin hizmetine sunulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hacettepe Üniversitesi Akbez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title