Haberler

Her İftarını Farklı Bir İlçede Yapacak

Güncelleme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ramazan ayının girmesiyle birlikte her gün bir ilçede iftar yapacak.

Göreve başladığı günden bugüne babacan tavrıyla teşkilatın birlik olmasını sağlayan Ömer Cihat Akay, kavurucu sıcaklara denk gelen ramazanda da teşkilatlarla beraber olacak. Akay, Ramazan ayı boyunca orucunu her gün farklı bir ilçede açacak.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay eşi Serpil Akay ile birlikte yardımlaşma ve dayanışma ayı olan ramazanın ilk gününde, AK Parti Konak İlçe Teşkilatı' nın Ballıkuyu Mahallesinde düzenlediği iftara katıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, sadece bu ayda değil her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını dile getirerek, Ballıkuyu benim çocukluğumun geçtiği yer, bu vesileyle birlikte oyun oynadığım gençliğimizin birlikte geçtiği arkadaşlarımı da görmek onlarla hasret gidermek de ayrı bir mutluluk oldu dedi.

Başkan Akay, "Konumumuz durumumuz ne olursa olsun, birbirimizle dost olmanın, kardeş olmanın, komşu olmanın, kardeş olmanın sıcaklığını gözlerimizde yüreklerimizde paylaşıyoruz. Hepimizin sofrasını aynı nimetler bereketlendiriyor, hepimizin dudaklarından aynı dualar dökülüyor. Bizler Ramazan ayını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma ve beraberlik içersinde geçirmenin huzuru içindeyiz." dedi.

ÇOCUKLARI DA MUTLU ETTİ

Ballıkuyu'da gerçekleştirilen iftarın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve eşi Serpil Akay, çocukları da unutmadı. Akay yanında getirdiği oyuncakları çocuklara dağıtarak onları da mutlu etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Ak Parti Konak İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title