Haberler

Hdp'ye Saldırı, PKK'ya Operasyonlar Bremen'de Protesto Edildi...

Hdp'ye saldırı, PKK'ya operasyonlar Bremen'de protesto edildi.

Hdp'ye saldırı, PKK'ya operasyonlar Bremen'de protesto edildi...

Kuzey Almanya'nın Bremen kentinde bir araya gelen 15 kişilik grup, Türkiye'de HDP binalarına yapılan saldırıları protesto etti.

HDP Bremen adı altında Bremen meclisi önünde yapılan eylemde HDP'yi destekleyen pankartlar açılıp, HDP binalarına yapılan saldırılar ile PKK'ya yönelik yapılan operasyonları kınayan bildiriler dağıtıldı.

Bremen Demokratik Kürt Toplumu Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Dış İşler Sözcüsü Kenan Koç, eylemi barış çağrısı yapmak ve Recep Tayyip Erdoğan'ı protesto etmek için düzenlediklerini söyledi.

Türkiye'de seçimle meclise gelen bir partinin binalarına saldırı olduğunu, bunun arkasında da kimlerin olduğunun bilindiğini anlatan Koç, Biz barış istiyoruz. Burada HDP binalarına yapılan saldırıları kınıyoruz. Ayrıca Hürriyet Gazetesine yönelik saldırıları da şiddetle kınıyoruz. Basın susturulamaz, susturulmamalıdır. Bugün Hürriyet'e yapılan yarın başkasına yapılacaktır dedi.

Kenan Koç, ilerleyen günlerde Bremen'de daha büyük bir eylem yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Kenan Koç Almanya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title