Haberler

Ankara Bombacısının Evine Taziyeye Giden HDP'li Vekilin Fezlekesi Meclis'te

Güncelleme:

HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer'in fezlekesi Başbakanlık'tan TBMM'ye gönderildi.

Adalet Bakanlığı'nın HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer hakkında "dokunulmazlığının kaldırılması" istemiyle hazırladığı fezleke, Başbakanlık tarafından Meclis'e gönderildi.

BAKANLIK, BAŞBAKANLIK'A GÖNDERMİŞTİ

Ankara'da 17 Şubat'taki saldırıyı gerçekleştiren teröristin taziyesine giden HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer hakkında "dokunulmazlığının kaldırılması" istemiyle hazırlanan fezleke, TBMM'ye sunulmak üzere Adalet Bakanlığınca Başbakanlık'a gönderilmişti.

NE OLMUŞTU

HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer, Ankara'da 29 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren Abdulbaki Sömer için İpekyolu ilçesindeki Esentepe Camisi'nde kurulan taziye yerini ziyaret etmişti.


Törene katılan Hezer cenazenin camiden alınıp belediye binasına götürülüşü sırasında tabutu bir süre taşımıştı.

Konuyla ilgili Van Cumhuriyet Başsavcılığı, Milletvekili Hezer hakkında 'terör örgütünün propagandasını yapmak' suçundan soruşturma başlatmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuğba Hezer Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (48)

YETER ARTIK.:

BU MİLLETİN VERGİSİYLE MAAŞ ALICAKSIN SORA İHANET EDECEKSIN. YOK ÖYLE BİR DÜNYA.

72
4
yanıtYanıtla
.:

Kurun meclise DARAĞCINI hepsini BERDAR edin babamın oglu olsa sallandırın vatana ihanet edeni Hükümeti muhalefeti kim varsa bunlara destek veren onları da sallandırın . . . .

70
2
yanıtYanıtla
.:

idam şart asılsınlar pkkya destek veren chp de akp de mhp de kimde olursa olsun isterse babamın oglu olsun sallandırın kardeşim . . . . .

60
3
yanıtYanıtla
BUNUN TİPİ KAYMIŞ AMA:

LAN BU PKK LILAR NE KADAR NURSUZ OLUYOR YA SURATINA BAKMAYIN 40 GÜN İŞLERİNİZ TERS GİDER VALLA :)))))

53
1
yanıtYanıtla
RECEP:

hainlerin ipini çekin. . !

46
6
yanıtYanıtla
madagaskar:

vatandaşlıktan ta atılmalı.

48
2
yanıtYanıtla
ŞEREFİNİZ VAR MI:

Bu o rus buyu atın meclisten dışarı

42
3
yanıtYanıtla
olmadı bu:

adam dedik sizi meclise gönderdik. kardeşlik hukuku olsun diye. hadi haddinizi aştınız öz yönetim gibi saçma sapan birilerinin taşeronluğunu yaptınız neyse diyelim ama ankara da masum onlarca kardeşimizin kanına giren bir caninin taziyesine nasıl gittiniz. size yazıklar olsun milletvekilliğiniz de düşsün zaten hakketmediniz.

42
2
yanıtYanıtla
xxxl:

Ne fezlakesi ya resmen terorist alin derhal içeriye tevbe tevbe bir deturkiyede demorakrasi yokmus gelsinler gorsunler kendi islerimizi dunya medyasi viz gelir alin o cadolozu bir guzel silkeleyin bakin içiden neler cikiyor ala turka usulu

42
1
yanıtYanıtla
soslucam hepinizi:

tarlabaşına çıkartın orda çalışsın sonrada asın.

38
5
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title