Haberler

HDP Miletvekilleri Teröristin Cenazesine Katıldı

Güncelleme:

HDP Diyarbakır vekilleri Sibel Yiğitalp ve Nursel Aydoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Ankara Merasim Sokak'taki saldırının faili 'Şirin' kod adlı teröristin cenazesine katıldı.

HDP Diyarbakır Milletvekilleri Sibel Yiğitalp ve Nursel Aydoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Ankara'da 17 Şubat'taki saldırının faillerinden, "Şirin" kod adlı terörist Mehmet Şirin Kocakaya'nın cenaze törenine katıldı.

ANKARA SALDIRISININ FAİLİYDİ

Lice ilçesinde önceki gün etkisiz hale getirilen, Merasim Sokak'taki askeri servis araçlarının geçişi sırasında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen, 29 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının faillerinden, "Şirin" kod adlı terörist Kocakaya'nın cenazesi, Diyarbakır Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'na getirildi.

CENAZEYE HDP MİLLETVEKİLLERİ KATILDI

Cenaze törenine HDP Diyarbakır Milletvekilleri Sibel Yiğitalp ve Nursel Aydoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak da katıldı.

ANKARA'DAKİ SALDIRI

Ankara Merasim Sokak'ta 17 Şubat'ta askeri servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, patlamada 29 kişi yaşamını yitirmiş, başlatılan soruşturma kapsamında 15 kişi tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Nursel Aydoğan Sibel Yiğitalp Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (81)

DURUM BU:

Sürekli sayfalarda görevlendirilmiş hdpli faşistler var yalandan rumuzlar alıyorlar toplu beğeni yapıyorlar

352
45
yanıtYanıtla
YURT:

SİZ DÜNYADA GÖRÜLEBİLECEK EN HAİN TOPLULUKSUNUZ. . . BENİM VERGİMLE BOĞAZINIZDAN GEÇEN BİR LOKMAYI BİLE HELAL ETMİYORUM. . . . ŞU GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SİZLERİ Allah a HAVALE EDİYORUM

228
3
yanıtYanıtla
SBGATULLAH(ALLH IN YARATICI GÜCÜ):

Eyyyy gidi ecevit eyyy neredesin. Şimdi sen olsaydın devlete meydan okuyanlara şimdi haddinibildirmiş, devletten atmış, vatandaşlıktan çıkarmış, evlerini gece Yargıtay savcılarıma aratmış olurdun. Hadlerini bildirir derhal meclisten kovardın. Neredesin nerede?Ruhun şad mekanın cennet olsun.

17
178
yanıtYanıtla
cahid:

siz işidli ne olduğu belirsizlere maaş bağlayın kürt halkı çocuğunun cenazesine bile gitmesin ölemi insanlıktan nasip almamışsınız.

15
152
yanıtYanıtla
GÖNDER:

SEN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALDINMI

yanıt21
yanıt2
ALEVİ ORHAN:

Halen bu hdpliler ne tutuklanmıyor ne bekleniyor hdp zaten pkkdır

150
9
yanıtYanıtla
SERKAN:

Cezalarımızda caydırıcılık yok idam olmalı teröristidede sempatizyanınada idam edeceksin anca o zaman pkk biter

140
13
yanıtYanıtla
ZAZA:

Bu Hdpnin terör örgütü Listesine alınması gerekiyor.

121
3
yanıtYanıtla
misafir:

bu nasil bir cehalettir bu nasil cahil bir toplumdur ya. allah cahil toplumunun en cahilini bize vermis. bunlari 50 sene okutsan beyinleri yine gelismez. sivil insanlari katleden bir caniyi desteleyeyen cahiller. sizi allah kahretsin diyorum

67
8
yanıtYanıtla
kürt vatandaş:

merak ediyorum allah cc ona soracak neden nicin böyle yaptın. doğru ve mantıklı bir cevap veremiyecek ölüm anın da hak ortaya cıkar gaflet kalkar örtüler ortadan kalkar eyvah der ama son anda ki pişmanlık on para etmez. cennet varken kendini karanlık cehennem cukuruna arz etmek neyin kafası abdullah öc alan kim ki kürt halkının lideri oluyor ben kürdüm abdullah öc alanı ahırımın kapısına bekci diye de bırakmam

68
6
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title