Haberler

Deprem bölgesindeki izlenimlerini aktaran HDP'li Sırrı Süreyya Önder, iki sürpriz ismi takdir etti

Güncelleme:

Konuk olduğu programda deprem bölgesindeki gözlemlerini aktaran HDP'li Sırrı Süreyya Önder, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı çalışmalarından dolayı takdir etti.

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından bütün Türkiye, deprem bölgesine yardım seferberliği başlattı. Birçok belediye de deprem bölgesine yardım göndererek, depremzedelerin yaralarını sardı.

İLK ANDAN İTİBAREN TEYAKKUZA GEÇTİLER

O belediyelerden biri de Konya Büyükşehir Belediyesi'ydi. Depremin gerçekleştiği ilk andan itibaren teyakkuza geçen Konya Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak sabaha karşı arama-kurtarma ekiplerini bölgeye göndermişti.

HDP'Lİ ÖNDER'DEN ÖVGÜ

Halk TV ekranlarında deprem bölgesinde yaşadıklarını ve gördüklerini aktaran HDP'li Sırrı Süreyya Önder de Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bölgede insanüstü bir çaba ortaya koyduğunu belirterek "Konya Belediyesi, canını dişine takıp, insan üstü bir çabayla bir sürü şey yaptı. Ben bunları görmezden mi geleyim?" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'A DA DİKKAT ÇEKTİ

Programda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da artı parantez açan Önder, "Ankara Belediyesi bu depremde en cana dokunan işleri yaptı. Tebrik ve teşekkür ederim. Kullanılmayan otobüsleri bir çırpıda revize edip orada hijyen hizmeti, berber hizmeti verdiler. Bunun kıymetini orada uyuz olan anlar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Uğur İbrahim Altay Mansur Yavaş Ankara Deprem Altay Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (26)

Kemal Çelik:

Büyük adamsın Sırrı baba

252
219
yanıtYanıtla
SEMİH YILDIZ:

KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR.

94
294
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ne is birader ne ayaksin adam parti ayirimi yapmadan yardima gelenlere minnettarligini belirtti yoksa magdur muhtac insanlara yardim edilmesi kaninami dokundu.

yanıt229
yanıt44
sade vatandaş:

isteyen istediğini övsün ağzı laf yapsın farketmez demokratik laik bağımsız türkiye cumhuriyetinin topraklarında her şekilde ayrılık fitne çıkaran bu toprakların bir parçasına göz dikenler yönetim biçimini değiştirmek isteyenler kim olursa olsun gayya kuyusuna gitsin

121
166
yanıtYanıtla
Öğretmen:

Kendisi ve partisi ne yapmış acaba? Kime 5 kuruşluk faydaları var? Milleti sömürmekten başka ne programları var?

106
179
yanıtYanıtla
Bulent :

Belediyeleri yok ki.parasına da el konuldu.ne yapabilir

yanıt135
yanıt54
Süleyman Çakır:

Acaba sen televizyon başında ne yaptın merak ettim çakma öğretmen

yanıt127
yanıt65
abdullah HAMARAT:

Sen yardım edip etmediğimizi nerden biliyorsun ki ?? Şuan günaha giriyorsun söyleyeyim parti ayrımı olmaksizin herkes birseyler yapmaya calisiyor oturduğun yerden sallama cahil

yanıt54
yanıt24
mustafa kılıç:

anlaşıldı yavaş a yeşil ışık yakmış hdp

93
166
yanıtYanıtla
abdullah HAMARAT:

Yaw ne alaka yemin ederim sadece oksijen degil bütün elementlerin israfısınız

yanıt89
yanıt29
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title