Haberler

HDP'li Müslüm Doğan, MHP'li Seçmenden Oy Alacaklarını İddia Etti

Güncelleme:

HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, 1 Kasım seçimlerinde MHP'li seçmenden oy alacaklarını iddia etti. Doğan, HDP'nin oy oranının yüzde 15'in altında kalmayacağını belirtti.

HDP İzmir milletvekili Müslüm Doğan, Fatih Altaylı'nın programı Teke Tek'te seçime yönelik açıklamalarda bulundu. Doğan, MHP'den de oy alabileceklerini ima etti.

"YÜZDE 15'İN ALTINA DÜŞMEYİZ"

Gündemi ve parti projelerine dair açıklamalarda bulunan Doğan, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 15'in altına düşmeyeceklerini, hatta MHP'li seçmenden de oy alacaklarını iddia etti. Fatih Altaylı, Doğan'ın "yüzde 15" çıkışını gerçeklikten uzak gördüğünü belli ederek "yüzde 15"in çok abartılı olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Altaylı Müslüm Doğan İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (107)

chpMobil-ANDROID:

mhp ve akp ye oy veren katildir tek yol chp veya hdp

27
48
yanıtYanıtla
ankaraMobil-ANDROID:

yaşasın HDP oylar HDP oylar ye

24
35
yanıtYanıtla
fr gurbeci Mobil-ANDROID:

neden yuzde yirmi olmasin hdp uzaydan gelmedi oda turkiyenin devrimci partisi isderim sahsen chpliyim dogrusu ben

24
34
yanıtYanıtla
Vatandas:

Sizin mantiginiz akp haric kim kazanirsa kazansin. AMA NE OLDU ? HEPİNİZ BİRLESİN YİNE AKP KAZANACAK.

yanıt4
yanıt1
doktor:

bir doktor olarak oyum hdp ye

32
25
yanıtYanıtla
KÜRT TORUNU:

CAHİL

yanıt11
yanıt32
mhpden gecis cok zor:

evet akp ve chpden buyuk kitleler kaydi hdpye ama mhp kafatascidir mhp zihniyeti akp mhp arasinda gidip gelir ama tam sola vermez oyunu buda bir gercektir, ama benim oyum hdpye buda antiparantez

27
27
yanıtYanıtla
Turkey:

Aç tavuk kendini bugday ambarinda sanarmiş hadi ordan !

29
24
yanıtYanıtla
kezban:

Kisa ve oz vazgecilmez tek kurtulus yolumuz HDP inat iste.

23
29
yanıtYanıtla
....:

KEZBAN ISTE :)))

yanıt3
yanıt4
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title