Haberler

Hdp'li Demirel: AİHM'ye Ödeyeceğiniz Para Halkın Vergileriyle Topladığınız Paralar (3)

Hdp'liler, BAŞBAKAN'A CİZRE'DEKİ DURUMU ANLATTI Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Meclis'te KİT komisyonuna girerken HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel ve yanındaki bazı milletvekilleri yanına giderek, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde, 28 kişinin 4 gündür bir apartmanın bodrum katında mahsur kaldığını, ölenlerin olduğunu ve onları almak için ambulansın gönderilmediğini iletti.

Hdp'liler, BAŞBAKAN'A CİZRE'DEKİ DURUMU ANLATTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Meclis'te KİT komisyonuna girerken HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel ve yanındaki bazı milletvekilleri yanına giderek, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde, 28 kişinin 4 gündür bir apartmanın bodrum katında mahsur kaldığını, ölenlerin olduğunu ve onları almak için ambulansın gönderilmediğini iletti. HDP'liler, Başbakan Davutoğlu'ndan bu konuyla ilgilenmesini istedi. HDP'lileri dinledikten sonra yürümeye devam eden Davutoğlu'nun arkasından milletvekillerinin, "Sayın Başbakan insanlar ölüyor insanlar. Biraz vicdanınızı dinleyin" diye seslendiği duyuldu. HDP milletvekilleri Başbakan Davutoğlu'nun korumalarının müdahalesinden rahatsız olduklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Çağlar Demirel Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title