Haberler

HDP Kutlamasına Katılan Kamu Çalışanlarına Soruşturmaya Tepki

Güncelleme:

Tunceli'de 7 Haziran akşamı HDP'nin seçim kutlamalarına katılan 7 kamu çalışanı hakkında soruşturma açılmasına tepki gösterildi.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 7 Haziran akşamı Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) seçim kutlamalarına katıldıkları ileri sürülen 7 kamu çalışanı hakkında soruşturma açılmasına tepki gösterildi.

KAYMAKAMLIK ONAY VERMİŞ

Kamu çalışanlarına kaymakamlık onayıyla soruşturma açılmasına tepki gösteren sendika ve siyasi parti temsilcileri Pülümür ilçesi Cemal Süreya heykeli önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

"DERHAL DURDURULSUN"

Katılımcılar adına konuşan SES Dersim Şube Başkanı Özkan Uç, 7 Haziran seçimleri akşamı tüm Türkiye'de yaşanan sevinç ve kutlamalara her kesimden insanların katılım gösterip yaşananlara tanıklık ettiği bir zamanda, Pülümür Emniyet Müdürlüğü'nün isteği ve kaymakamlığın onayı ile 7 kamu emekçisi hakkında soruşturma açıldığını savundu. Uç, "7 arkadaşımız hakkında yürütülen soruşturmanın derhal durdurulmasını istemekteyiz" dedi.

"YILMAYACAĞIZ, GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ"

HDP Pülümür İlçe Eşbaşkanı Ali Rıza Dalkılıç ise soruşturmalara tepki göstererek, "Onların keyfi davranışları karşısında yılmayacağız geri adım atmayacağız. Biz insanız haklarımız var, özgürlüklerimiz var bunlardan taviz vermeyeceğiz. Onlar uğraştıkça biz de demokratik ve meşru zeminde kendimizi, toplumumuzu savunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Cemal Süreyya Pülümür Tunceli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (102)

DEWLETUL ISLAM:

#PKK''nin tas patlasin 10 bin askeri vardir, bu sayida giderek azaliyor, kadinlarini on cepheye surduklerinden üreyemiyorlar, nesilleri köreldi kafirlerin. ALLAHU AKBAR

37
16
yanıtYanıtla
tolga:

Neyin tepkisi terhal islerine son verilmeli . kamu görevlileri siyasete karisamazlar.

22
29
yanıtYanıtla
ZAFER:

Ülkemin haline bak. Kamu mensupları Pkk partisinin konvoyunda. Hepsi dersimli.

30
18
yanıtYanıtla
Hüda:

Devlete ve Türk Milletine düşman olanın Devletten maaş alması çok büyük bir yüzsüzlük. . .

32
13
yanıtYanıtla
sedat:

Kamu çalışanı siyaset yapamaz. Çocuk bile bilir bunu.

30
8
yanıtYanıtla
IMPARATOR TÜRKMobil-IOS:

HDP PKK demektir,PKK nin terorist olduğunu bir dunya kabul etti. Bu cezalar az bie

19
19
yanıtYanıtla
MS.49:

siz dürüst olmadıkça daha çok kaybedersiniz bu nebiçim iş sizden olmayanı insan yerine koymamak sen dik dur gerçekten haram yeme insanları ayırma bütün halkları kardeşin bil haramzade olma bütün türk kürt arap ayırmadan kardeşin bil kalben ikiyüzlülükle değil ozaman ALLAH senin yolunu açar

12
26
yanıtYanıtla
FermanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Faşist devlet

21
16
yanıtYanıtla
el curdo:

akp ye neden tesfik var da hdp ye sorusturma

25
12
yanıtYanıtla
Objektif:

Çünkü hdp denen grup pkknın uzantısı. Vatan hainlerinin de kutlama yapmaya hakkı yok. Gel yıllarca insanlara kurşun sık, onları şehit et, sonra kalk kutlama yap. Yok öyle bir şey.

yanıt7
yanıt6
Objektif:

Çünkü hdp denen grup pkknın uzantısı. Vatan hainlerinin de kutlama yapmaya hakkı yok. Gel yıllarca insanlara kurşun sık, onları şehit et, sonra kalk kutlama yap. Yok öyle bir şey.

7
6
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title