Haberler

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın içerisinde bulunduğu araç takla attı

Güncelleme:

Seçim çalışmaları için Erzurum'a giden HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Karayazı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Buzlanma nedeniyle takla atarak şarampole yuvarlanan araçta sıkışan Beştaş ve araç içindeki 2 kişi ekiplerin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Yaralıların vücutlarında kırıklar olduğu belirtilirken, Beştaş'ın MR'ı çekildikten sonra durumunun daha da netleşeceği öğrenildi.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'a gitti. Karayazı ilçesinde Beştaş, şoförü Mehmet Vefa ve ismi öğrenilemeyen bir parti yöneticisinin içerisinde bulunduğu araç kaza yaptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Beştaş, sürücünün virajı alamaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrilen araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan HDP'li Beştaş ve diğer iki yaralı ambulansla Karayazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş trafik kazası geçirdi! Durumu ağır

VÜCUTLARINDA KIRIKLAR VAR

Hastanede yapılan kontrolde, yaralıların vücutlarında kırıklar olduğu belirtilirken, Beştaş'ın bilincinin açık olduğu ifade edildi. HDP kaynaklarından alınan bilgiye göre; Beştaş'a damar yolu açıldığı ve ağrı kesici verildiği öğrenildi. Karayazı Devlet Hastanesi'nden Erzurum Devlet Hastanesi'ne sevk edileceği belirtilen Beştaş'ın, burada MR'ı çekildikten sonra durumunun daha iyi görüleceği ve doktorlar ile kendisinin onay vermesi durumunda ise ambulans uçak ile Ankara'ya sevk edilebileceği belirtildi.

"ŞUURU AÇIK"

Kazaya ilişkin sosyal medyadan paylaşım yapan HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, "Grup başkan vekilimiz sn. Meral Danış bir trafik kazası geçirdi. Şuuru açık, hayati tehlikesi yok gibi görünüyor. Ancak ayrıntılı tetkikler için Ankara'ya sevk edilecek. Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum." dedi.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın içerisinde bulunduğu araç şarampole devrildi

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Meral Danış Beştaş Karayazı Erzurum Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Bitlisli:

Şu habere gülen emoji atanların psikolojik durumunu çok merak ediyorum. Bu nasıl bir vicdan? Yazık. Sizin gibiler insan insanlığından utandırır.

3
20
yanıtYanıtla
İbrahim Seyhan:

Devletin ambulansına bindirilip devletin hastanesine niye götürülüyor

7
1
yanıtYanıtla
ciziri :

geçmiş olsun...

2
4
yanıtYanıtla
Murat Şengezer:

Sayın vekilim geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşip aramıza gelmeni diliyoruz seçimi şanli zaferi birlikte kutlayacagiz

1
5
yanıtYanıtla
Burhan Korkmaz:

seçim arefesinde bu kaza tesadüfmü acaba?

2
2
yanıtYanıtla
Faruk Yalçin:

Ben oradayim sadece ayağı ve beli incinmiş.

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title