Haberler

Hayyam Garipoğlu Tahliye Edildi

Güncelleme:

Münevver Karabulut'un cinayetinde "suçluyu kayırmak" suçundan 3 yıl hapis cezası alan iş adamı Hayyam Garipoğlu, cezaevinde yattığı süre göz önüne alınarak tahliye edildi.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Londra'dan geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 26 Kasım'da gözaltına alınan ve Bakırköy Adliyesi'nde yakalama kararı yüzüne okunarak cezaevine konulan Hayyam Garipoğlu hakkındaki mahsup incelemesi tamamlandı. Garipoğlu, daha önce cezaevinde yattığı süre göz önüne alınarak, denetimli serbestlik kapsamında dün gece tahliye edildi.

'SUÇ DELİLLERİNİ GİZLEMEK VE YOK ETMEK' SUÇUNDAN 3 YIL CEZA

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 18 Kasım 2011'de, Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nu ''çocuğa karşı tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek'' suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırmıştı.

Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu'nun beraatına hükmeden mahkeme, amca Hayyam Garipoğlu ile Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı ve Habib Kurt'u "suçluyu kayırmak", anne Tülay Makbule Garipoğlu'nu da "suç delillerini gizlemek ve yok etmek" suçlarından 3'er yıl hapis cezasına mahkum etmişti.

YARGITAY 1.CEZA DAİRESİ 29 MART 2012'DE CEZALARI ONAMIŞTI

Kız arkadaşı Münevver Karabulut'u 5,5 yıl önce öldüren Cem Garipoğlu, cezasının infazı için tutulduğu Silivri 5 No'lu Cezaevi'ndeki koğuşunda 10 Ekim'de ölü bulunmuştu. Adli Tıp Kurumu incelemesinde, Garipoğlu'nun intihar ettiği belirlenmişti. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı da kovuşturmaya yer olmadığına karar vermişti.

Hayyam Garipoğlu, 26 Kasım'da Londra'dan geldiği Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınarak, Bakırköy Adliyesi'ne getirilmişti. Hakkındaki yakalama kararı yüzüne okunan Garipoğlu, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulmuş, ardından Silivri Açık Cezaevi'ne nakledilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Münevver Karabulut Bakırköy Adliyesi Hayyam Garipoğlu Londra Politika Dünya Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

MAALESEF Kİ:

3ü 5i bilmem arkadaş. . Paran olacak bu devirde

21
0
yanıtYanıtla
turkiyeMobil-ANDROID:

cem adisini yurtdisina cikardilar simdide aile bireylerini serbest birakiyorlar. olan o kiza oldu paraninda pulunda ALLAH belasini versin.adaletinde...

12
2
yanıtYanıtla
murat özmen:

evet tekrar gördük ki paranın açamayacagı çözemeyecegi problem yok. . . katil de intahar etti denildi kimbilir nerede sefa sürüyor. . . adalet mi o da nedir ki looooo

10
3
yanıtYanıtla
pir dost:

para nelere kadiir

8
2
yanıtYanıtla
gayserili nazım:

çıkmak hakkıydı adamın. iyi yani yeğenimiz amcamız hala kız suç işlesin bizde arada kaynayalım. mantıklı değil. adam mı öldürdü ki yatsın ?

0
8
yanıtYanıtla
ObjecMobil-ANDROID:

Zaten biliyordu denetimli serbestlikten faydalanacağını...o yüzden dönüş yaptı türkiyeye...yasalar böyle...

6
1
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

ADALETSİZ DÜNYA BİR TARAFTA SEVGİLİSİNİN KAFASINI KESİP KÖY MEYDANINA ATAN KADIN NAMUSUM KİRLENDİ DİYE CEZA ALIYOR BİR TARAFTADA CEM GARİPOĞLU SEVGİLİSİ ALDATTI NAMUSUNU KİRLETTİ DİYE ÖLDÜRÜYOR MÜEBBET CEZA ALIYOR

6
0
yanıtYanıtla
ysMobil-ANDROID:

paranın gucu

5
0
yanıtYanıtla
ruzgarmobilWeb@haberler.com:

EVET NE OLDU CİKTİMİ BENİM DEDİGİM HADİ YARDAKCİLAR ONUN İCİN İYİ YORUM YAZANLAR LAFİM SİZE GİDİN ELİNİ OPUN BELKİ HASLİGİNİZİ ALİRSİNİZ. ULAN BOYLE ADALETMİ OLUR. AC KALDİ DİYE EKMEK CALAR GAPSTAN 24 SENE YER ELİN GARİBİ ADAMLAR AYİNLERİNE GENCECİK BİR TURK EVLADİNİ KURBAN EDERLER SADİSTCE EMELLERİNE ULASİRLAR KİMSE CEZA ALMAZ İSYAN EDİYORUM LAN ALLAH HEPİNİZİN BELASİNİ VERSİN. TANİMİYORUM LAN BEN BUNDAN SONRA BU DEVLETİ KORKANDA SEREFSİZDİR.

4
1
yanıtYanıtla
ruzgarmobilWeb@haberler.com:

SU İSME BAKİN VE DUSUNUN. HAYVANİN. HAY. İ YAMYAMİN. YAM . İ. BİRLESTİRİN. HAYYAM. NE TUHAF DİMİ.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title