Haberler

Hayran Pankart Sansürlendi

Başbakan Erdoğan'ın Kovancılar'daki Törende ülkemin Yeni Mimarı, İslam Aleminin Lideri Sayın Başbakanım İlçemize Hoş Geldiniz. Hayranınız Mehmet Gök" Yazılı Pankart Astı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kovancılar'daki törene katılması üzerine ilçede dinlenme tesisi sahibi, tesislerin girişine, "Ülkemin yeni mimarı, İslam aleminin lideri sayın Başbakanım ilçemize hoş geldiniz. Hayranınız Mehmet Gök" yazılı pankart astı.

Görevlilerin görüp uyarısı üzerine pankart üzerindeki "İslam" yazısı ile 'Aleminin' bölümünün 'in' bölümü beyaz bir bezle kapatıldı. Pankart, '"Ülkemin yeni mimarı, alemin lideri sayın Başbakanım ilçemize hoş geldiniz. Hayranınız Mehmet Gök" yazısı kaldı.

Başbakan Erdoğan, beraberindeki bakanlarla birlikte Palu İlçesi'ne geçerek burada TOKİ'nin yaptırdığı konut alanında incelemelerde bulundu. Erdoğan, burada bekleyen vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan, depremden sonra yaptıkları çalışmanın neticesinin 8 ay sonra aldıklarını belirterek, "Rabbim bizi bu tür felaketlerden korusun. Palu olarak 12 Eylül referandumunda bize yüzde 98 evet dediniz" dedi.

Vatandaşlardan bazılarının yüzde 100 diye bağırmaları üzerine Erdoğan, "O da yaklaşıyor. Oda olacak, 7 ay sonra seçim var. Uzun ince bir yoldayız. Yapılacak çok işimiz var" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın sesinin duyulması için masa üstündeki hoparlör 2 görevli taarfından omuzlarda taşındı. Erdoğan, açılışlara katılmak üzere Elazığ kent merkezine gittti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title