Haberler

Hayırseverlerin desteği ile 10 adet tekerlekli sandalye desteği verildi

Güncelleme:

Hayırseverlerin desteği ile 10 adet tekerlekli sandalye desteği verildi Zonguldak'ta hayırseverlerin desteği ile 10 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine verildi.

Hayırseverlerin desteği ile 10 adet tekerlekli sandalye desteği verildi

ZONGULDAK - Zonguldak'ta hayırseverlerin desteği ile 10 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine verildi.

Zonguldak'ta hayırseverlerin, Türkiye Sakatlar Derneği Şubesine bağışladığı 10 adet manuel tekerlekli sandalye törenle ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Törene, Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ve ihtiyaç sahipleri katıldı. Ardından Başkan Şirin, ihtiyaç sahiplerine elleriyle sandalyeleri teslim etti. Tekerlekli sandalyeleri alan ihtiyaç sahipleri büyük mutluluk yaşadı.

Törende konuşan Zonguldak Sakatlar Derneği Şube Başkanı Hüseyin Şirin, "Bilindiği gibi yıllardır ihtiyaç sahibi engellerimizin tekerlekli sandalye taleplerini karşılamak için mücadelemize devam ediyoruz. Bugün itibariyle ilimizde bulunan bağışçıların derneğimize bağışladığı 10 adet özellikle tekerlekli sandalye bu ekonomik durumlar nedeniyle tekerlekli sandalyemizin fiyatları 1800 TL'ye çıkmış bulunuyor. Biz bağış yapan kişilere engelli camiam ve yönetimimim adına teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımız ve engelli sandalye taleplerini karşılamak için imkanlarımız dahilinde faaliyetlerimiz devam edecek. Bugün itibariyle teslimata bağışlıyoruz. Bugün hava şartları kötü olduğu için gelemeyen arkadaşlarımızın sandalyelerini pazartesi vereceğiz. Hava şartları düzelince buraya gelemeyen kişilere kendi aracımızla teslim edeceğiz. Ben bütün yardım severlere teşekkür ediyorum "dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Şirin Zonguldak Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title