Haberler

Haydi çocuklar, Sportacus ile Spor Yapıp Atiye ile Eğlenmeye

Güncelleme:

LazyTown'ın Sporcu Kahramanı Sportacus ve Atiye Yarıyıl Tatilinde Forum İstanbul'da

Çocukların severek izlediği LazyTown'ın atletik süper kahramanı Sportacus ve sevilen sanatçı Atiye yarıyıl tatilinde çocuklarla birlikte spor yapmak, şarkı söylemek ve dans etmek için Forum İstanbul'a geliyor.

Cartoon Network'ün çocukları ekran başına kitleyen şovu LazyTown alanı 29 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul'da kurulacak. Çocuklar hem spor yapacak hem de şarkı söyleyip dans ederek bol bol eğlenecek…

Forum İstanbul, karne heyecanı yaşayan minik ziyaretçilerini Cartoon Network'ün popüler şovu LazyTown'ın kahramanları ve çocukların çok sevdiği sanatçı Atiye ile buluşturuyor.

Sportacus Türkiye'ye ilk kez geliyor

Sportacus, LazyTown'da yaşayan çocuklara sağlıklı beslenmeyi, sporu ve aktif hayatı eğlenerek öğretiyor ve çocukları, koşmaları, oyun oynamaları, dans etmeleri için cesaretlendiriyor. Forum İstanbul'da miniklerle buluşmak için ilk kez Türkiye'ye gelen Sportacus 10 gün sürecek etkinliklerin ilk günü olan 29 Ocak günü Forum İstanbul'da olacak.

Atiye'den mini konser ve çocuklarla dans şov

Çocukların en sevdiği sanatçılardan Atiye de aynı gün Forum İstanbul'da sömestr tatilini daha renkli kılmak için bir konser verecek ve çocuklarla birlikte dans edecek. Ayrıca Sömestr tatiline kadar Forum İstanbul facebook sayfasını takip eden 10 kişi de Atiye'nin imzasını taşıyan son albümünü kazanma şansı yakalayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title