Haberler

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin Poliklinik Binası Boşaltıldı

Güncelleme:

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin içinde ve önünde meydana gelen göçük ve çatlaklar nedeniyle poliklinik binası boşaltıldı. Büyükşehir Belediyesi de binanın kapatılmasına karar verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haydarpaşa Numune Hastanesi Poliklinik binasında meydana gelen çatlaklar sonrası binanın kapatılmasına karar verdi.

HASTANE BOŞALTILDI

Akşam saatlerinde Haydarpaşa Numune hastanesinin poliklinik binasında göçük ve çatlaklar meydana geldi. Yaşanan bu gelişmenin ardından binadaki hastalar, personel ve ekipmanlar tahliye edildi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili İBB'den de şu açıklama yapıldı:

"İstanbul Kadıköy'deki Numune Hastanesi Poliklinik binasında, yakınındaki inşaat çalışmasından kaynaklanan çatlaklar gözlenmiştir. İlk incelemede söz konusu çatlakların önemli risk oluşturmadığı tespit edilmişse de, poliklinik binasının tedbir ve gözlem amaçlı olarak kapalı tutulması uygun görülmüştür.Yapılacak teknik incelemenin ardından poliklinik binasının yeniden hizmet vermeye ne zaman başlayacağı duyurulacaktır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haydarpaşa Numune Hastanesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

MuhtarMobil-IOS:

Dedim orayıda mı birilerine peşkeş çektiler

19
1
yanıtYanıtla
MUSTİ KALELİ:

KULLANILMAYAN BİNA İÇİN HABER

0
3
yanıtYanıtla
Oguzhanm@m.m:

Bu hastahaneye hiç gitmediginiz belli poliklinikler orada

yanıt0
yanıt0
111mobilWeb@haberler.com:

İlçe sınırları mı değişti O hastane Üsküdar da.

1
0
yanıtYanıtla
ayşe:

atm yapılır orayada

0
1
yanıtYanıtla
ALLAHINKULU:

YAPIN ULAN YIKIN ULAN :KIYAMET ALAMETLERİ HERYER ''''BİNA'''' HERYER ''''ZİNA ''''

1
0
yanıtYanıtla
KARADAYI:

arkadaşlar bu bina çok eski bir yapı diyarbakır surları kadar sağlam yine birileri birine röşvet vermiş o hastanenin bakım ve onarımını almak için.

1
0
yanıtYanıtla
M.Doğan:

MERAK ETMEYİN ORAYI PEŞKEŞ ÇEKEMEZLER ÇÜNKÜ BAHSEDİLEN YER ACİL SERVİS İLE YAPILACAK HASTANE OTOPARKININ ARASINDA KALIYOR d:

1
0
yanıtYanıtla
rafet el masal:

bu hastanenin başhekimi - yöneticiside yaka kartına ve personel giriş çıkış saatlerine kafayı takmış servisler cizre devlet hastanesinden kötü fiziki şartlar berbat poliklinik çökmek üzere adamın derdi yaka kartı gerçi oda haklı yukarılara yalanmadan yalakalık yapmadan bu makama gelemezdi ne yapsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title