Haberler

"Hayat Tek, Anadolu'nun Lezzetlerini Kiva'da Keşfet"

Güncelleme:

Geleneksel Anadolu mutfağının zengin lezzet yelpazesini özüne sadık kalarak günümüze taşıyan Kiva, 24 Nisan "Hayat Tek, Anadolu'nun Lezzetlerini Kiva'da Keşfet" etkinliği düzenleyecek.

Tadım üstadı Mehmet Başkaya'nın keyifli sohbetinin eşlik edeceği bu özel akşamın yemeklerini Kiva'nın şefi Deniz Şahin hazırlayacak.

Anadolu'nun binlerce yıllık yöresel yemeklerini özüne sadık kalarak sunan Kiva Bomonti'de saat 19.30 başlayacak "Hayat Tek, Anadolu'nun Lezzetlerini Kiva'da Keşfet" etkinliğinde Tadım üstadı Mehmet Başkaya 'yeme-içme' lezzet uyumunun detaylarını anlatacak. Türkiye coğrafyasından özel olarak seçilen lezzetler ve eşlikçileri ile yapılacak tadım ile katılımcılar benzersiz bir damak yolculuğuna çıkacak.

Şef Deniz Şahin'in hazırladığı tekmil favanın eşsiz tadını, nefis nuraniyeyi, börülce salatasının güzelliğini, yoğurtlu atomun acı ferahlığını ve atom kokorecin unutulmaz tadını misafirlerine sunacak olan Kiva Bomonti'de aynı zamanda meşhur Afyon kebabı da servis edilecek. Bu lezzet serüvenin kapanışını ise şambali tatlısı yapacak.

Mehmet Başkaya'nın keyifli sohbeti ile Şef Deniz Şahin'in özgün yorumunun damaklarda iz bırakacağı bu özel etkinliğin biletlerine 160 TL'ye Mobilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Başkaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title