Haberler

'Hayaldi Gerçek Oldu'

Güncelleme:

"9 yılda milletin sesi olduk, kalkınmayı ve demokratikleşmeyi sağladık"

MİLLETVEKİLİ YILMAZ TUNÇ DİVAN BAŞKANLIĞI YAPTIĞI AK PARTİ KASTAMONU İL KONGRESİNDE KONUŞTU;

AK Parti Kastamonu 4. Olağan İl Kongresi Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını AK Parti Bartın Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç'un gerçekleştirdiği kongreye Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Amasya Milletvekili ve İl Koordinatörü Avni Erdemir, Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen, teşkilat mensupları ve delegeler katıldı.

Divan seçimi ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşma yapan Milletvekili Tunç, AK Parti'nin iktidara gelişinden bu yana 9 yıl geçtiğini belirterek, 9 yılda milletimizin sesi olduk, ülkemizin 81 vilayetinin her noktasında eserler ürettik, kalkınmaya ve demokratikleşmeyi birlikte gerçekleştirdik, işte bunun için milletimiz bize güvenmeye devam ediyor, onlar bize güvendikçe biz de daha çok çalışacağız, ilçe kongrelerimizi tamamladık, şimdi de il kongrelerimizi yapıyoruz, bu kongrelerden partimiz güçlenerek çıkacak, çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız, milletimize hizmette teşkilatlar olarak üzerimize düşen tarihi sorumluluğun gereğini yapacağız" dedi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Mustafa Gökhan Gülşen yaptıkları konuşmalarda, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, Kastamonu'da AK Parti hükümetinin önemli yatırımlara ve hizmetlere imza attığını belirttiler.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ta kongrede yaptığı konuşmada; ''Nefesimiz yettiğince, el verdiğince çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz. Kastamonu'nun ne özlemi varsa AK Parti iktidarı döneminde gerçekleşti, gerçekleşmeye de devam ediyor. Biz 11 yıllık iktidarımız döneminde havanda su dövmedik. Biz çalıştık, çok çalıştık. Taş üstüne taş koymak için çalıştık. Bugün, her türden uçağın inebileceği devasa bir havaalanı Kastamonu'ya kazandırılıyor. Yine yolda gördük ki Ankara-Çankırı-Kastamonu yolu, dağları aşarak geldiğimiz o yol, yaklaşık 400 milyon TL'ye bir tünel projesiyle otoyol haline dönüşecek. Hani diyoruz ya, 'hayaldi gerçek oldu' diye. Kastamonu Üniversitesi hayaldi gerçek oldu, Kastamonu Tıp Fakültesi hayaldi gerçek oldu, tünel hayaldi gerçek oluyor, havaalanı hayaldi gerçek oluyor.

Kastamonu'nun hayalleri bir bir gerçekleşiyor. Elbette dil uzatan çok olacak. İş yapmayan laf üretiyor, proje üretmeyen, dedikodu üretiyor. Bir proje ortaya koyamayan elbette sizi eleştirecek. Bizim bu konulara ayıracak 1 dakikamız olmamalı. AK Parti'nin hedefleri çok büyük, AK Parti'nin adımları da çok büyük. Bizim adımlarımıza ulaşmaları için lafla uğraşmayı bırakıp, koşmaya başlamaları lazım.'' dedi.

Konuşmaların ardından üç dönemini tamamlayan ilçe başkanlarına plaketleri verildi. Kongrede tek liste halinde yapılan seçimlerde Metin Çelik yeniden il başkanlığına seçildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Gökhan Gülşen Enver Yılmaz Hakkı Köylü Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title