Haberler

Havza MYO'da Kızılay Tanıtım ve Gönüllü Kazanım Çalışması Yapıldı

Güncelleme:

Türk Kızılay Havza Temsilciliği ile Genç Kızılay Havza Şubesi tarafından Havza Meslek Yüksekokulunda (MYO) tanıtım ve gönüllü kazanım çalışması yapıldı. Havza MYO'da kurulan stant ile Kızılayın ülke genelinde ve ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verildi. Gönüllü olmak isteyenlerin kayıtları alındı ve 50 gönüllü kazanıldı.

Türk Kızılay Havza Temsilciliği ile Genç Kızılay Havza Şubesi tarafından Havza Meslek Yüksekokulunda (MYO) tanıtım ve gönüllü kazanım çalışması yapıldı.

Havza MYO'da kurulan stant ile Kızılayın ülke genelinde ve ilçede yaptığı çalışmalar hakkında Havza İlçe Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu tarafından bilgi verildi.

Genç Kızılay Havza Şube Başkanı İrem Uyaroğlu ve gönüllüler tarafından da gönüllü olmak isteyenlerin kayıtları alındı.

Standı ziyaret eden Havza MYO Müdürü Doç. Dr. Ercan Tural, Türk Kızılayın hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli insani yardım faaliyetlerinde bulunduğunu vurgulayarak, "Öğrencilerimizin Kızılay standına göstermiş olduğu ilgiden memnum. Kan bağışı çalışmaları başta olmak üzere elimizden geldiğince Kızılayımızın yanındayız." dedi.

Çalışmalar kapsamında Havza MYO'dan 50 gönüllü kazandıklarını belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kızılay Havza Eğitim Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title