Haberler

Havza'da Yapılacak Hizmetler Görüşüldü

Havza'da bu yıl yapacak çalışmalar ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

Havza'da bu yıl yapacak çalışmalar ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

Havza Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Murat İkiz başkanlığında düzenlenen toplantıda, Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza Fen İşleri Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Havza Şube Müdürlüğü ve Havza Belediyesi tarafından kırsal mahalleler ile ilçe merkezinde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İkiz, bu tür istişare toplantılarının yapılacak hizmetlerin daha kaliteli ve hızlı şekilde vatandaşa ulaşmasında önemli olduğunu belirterek, "2014 yılından bu yana Havza Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli ve uyum içinde güzel çalışmalar yürüttük. Birçok mahallemize hizmet ulaştırdık. İstişare toplantımız ile ekiplerimiz arasındaki koordinasyonu sağlayarak halkımıza hızlı şekilde hizmetleri ulaştırmayı hedefliyoruz." dedi.

Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Havza Şube Müdürü Ufuk Akçam, SASKİ Havza Şube Müdürü Deniz Kayan, AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Büyük ile Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi Meclis üyeleri Hayrettin Şahin ve Murat Sarp katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat İkiz Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title