Haberler

Havza'da Motosikletli Servis Elemanlarına Eğitim Verildi

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı tarafından Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında Havza ilçesinde motosikletli servis elemanlarına bilgilendirme yapıldı. İş yerlerinde görev yapan sürücülere daha güvenli sürüş ve trafik kurallarına uymaları konusunda eğitim verildi. Ayrıca motosiklet kullanıcılarına dijital dolandırıcılık ve evden hırsızlık konularında broşür dağıtıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında hayata geçirilen "Kaskınla Yol Ver Hayata" kampanyası çerçevesinde Havza ilçesinde motosikletli servis elemanlarına bilgilendirme yapıldı.

Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğince, iş yerlerinde motosikletli servis elemanı olarak görev yapan sürücülere, daha güvenli sürüş ve trafik kurallarına uymaları konularında eğitim verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Osman Özmen tarafından yapılan bilgilendirmede kask kullanımı ve önemi, motosiklet kullanılırken dikkat edilecek kurallar hakkında bilgi sunuldu.

Havza Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimi tarafından da motosiklet kullanıcılarına dijital dolandırıcılık ve evden hırsızlık konularında broşür dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Motosiklet Havza Motosiklet Dolandırıcılık Hırsızlık Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title