Haberler

Havacıların Onur Ve Gurur Günü

Türk Hava Kuvvetleri'nin Kuruluşunun 100. Yıldönümü Nedeniyle Düzenlenen Gece Renkli Görüntülere Sahne Oldu

İzmit Emex Otelde düzenlenen ve Körfez Hava Radar Mevzi ve Garnizon Komutanı Hava Kontrol İhbar Albay Vedat Göger ile eşi Zerrin Göger'in ev sahipliği yaptığı 100'üncü Yıl Yemeği'ne; Kocaeli Valisi Ercan Topaca, K.K. EDOK Muh. Hiz.Des.Eğit. ve Garnizon Komutanı Korgeneral Ömer Necati Özbahadır, Cengiz Topel Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Hakan Üstem, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Özdemir, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Şahinoğlu, il ve Körfez ilçe protokolü, Körfez Hava Radar Mevzi Komutanlığında geçmiş yıllarda görev yapan emekli komutanlar, askeri personel ile eşleri katıldı.

Albay Vedat Göger ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmalarından sonra 100. Yıl Pastası protokol ve eşleri tarafından kesildi.

İzmit Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü folklör ekiplerinin gösterilerini renk kattığı gecede Hava Kuvvetleri'nin kuruluş öyküsü ile 1951 yılında kurulan Körfez Hava Radar Mevzi Komutanlığı'nın anlatıldığı slayt gösterimi yapıldı. Komutanlığa katkıları bulunan kişi ve kurumlar ile birlikte görev yaparken tayinleri çıkan personele de plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAF ALTLARI

KARŞILAMA-Zerrin-Vedat Göger çifti tüm konuklarını kapıda karşıladı. Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu geceye eşi Ayşe Şirinoğlu ile birlikte katıldı.

PROTOKOL-Hava Kuvvetlerinin 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen geceye protokol tarafından büyük ilgi gösterildi.

COŞKU-İzmit Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Kafkas ekibi muhteşem bir gösteri sundu.

100. YIL PASTASI-Türk Hava Kuvvetleri'nin 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan pasta protokol ve eşleri tarafından kesildi.

ÖĞRETMEN ARKADAŞLARI- Bayan Göger'in kendisi gibi öğretmen olan arkadaşları Ali-Nalan Albayrak çifti de gecede hazır bulundu.

NOSTALJİ-Körfez Hava Radar Mevzi Komutanı olarak görev yaptıktan sonra emekli olanlar yıllar sonra bir araya gelerek anılarını tazeledi.,

MUTLULUK-Zerrin-Vedat Göger çifti gecede duygu yüklüydü. Hava Kuvvetleri'nin 100. yıl kutlamalarına ev sahipliği yapan Göger çifti, oğulları Göktuğ'un üniversiteyi, kızları Sena'nın da ilköğretim okulunu tamamlaması nedeniyle üç mutluluğu bir arada yaşadılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title