Haberler

Hatsu, Eğitim Kuruluşlarını Gözardı Etmiyor

Güncelleme:

HATSU, Samandağ ilçesine bağlı Tekebaşı Mahallesi'nde başlatmış olduğu içmesuyu ve kanalizasyon atağına hız kesmeden devam ettiğini bildirdi.

Hatay genelinde içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon altyapısı eksikliğini gidermek için seferber olduklarını belirten Genel Müdürlük, eğitim kurumlarında da tespit edilen altyapı sorunlarını giderme yönünde çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Tekebaşı Mahallesi Ortaokulu'nda yaşanan kanalizasyon sıkıntısını vatandaşların ALO 185 HATSU İhbar Hattı'na iletmesi üzerine harekete geçildiğini aktaran HATSU İdaresi, 200'lük borularla 150 metre kanalizasyon hattının döşendiğini ve eğitim kurumunun kanalizasyon sorununun ortadan kaldırıldığını açıkladı.

Okul binaları ve eğitim kurumlarında altyapı problemini çözme yönünde çalışmaların hız kesmeden süreceğinin altını çizen İdare, geleceğimiz inşa edecek öğrencilerimizin yaşam alanlarını daha da güzelleştirmek için hiçbir çabadan kaçınmayacaklarını vurguladı.

Yapılan çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 2 personelin görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tekebaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title