Haberler

HATAY'DAN İSTANBUL'A GELEN DEPREMZEDE DOĞUM YAPTI

Güncelleme:

HATAY'da depremde evlerinin duvarları yıkılan Çetin çiftinin, İstanbul'a döner dönmez üçüncü çocukları doğdu.

HATAY'da depremde evlerinin duvarları yıkılan Çetin çiftinin, İstanbul'a döner dönmez üçüncü çocukları doğdu. Bebeğe 'Doğa' adı verildi.

Esenyurt'ta fırında çalışan Ramazan Yetim, 2017 yılında yakınlarının oturduğu Samandağı ilçesine döndü. Türkiye'yi sarsan son deprem felaketinde evlerinin duvarları yıkılan Ramazan Çetin, doğumu yaklaşan eşi Fatma ve iki çocuğunu enkazın arasından güçlükle çıkardı. Evleri kullanılamaz hale gelen aile otobüsle yıllar önce göç ettikleri Esenyurt'a döndü. Daha önce iki çocuğunu dünyaya getirdiği Esenyurt'taki hastaneye bir daha götürülen Fatma Yetim, sezaryen ile üçüncü kızını dünyaya getirdi. Baba Ramazan Yetim, canlarını son anda kurtardıklarını, eşinin sağlıklı bebek dünyaya getirmesine rağmen içinin buruk olduğunu söyledi. Kızına 'Doğa' ismini veren anne Fatma Yetim, deprem gecesini ve sonrasını şöyle anlattı:

'Uykudaydık, büyük sallantı ile uyandık. Çok korktuk. İlk sarsıntının durması ile çocuklarımızı aldık, kendimizi zor dışarı attık. Pazartesi gününe Samandağ Devlet Hastanesi'nden randevu almıştık. Depremin şokunu atlatamadık. Merdivenler, duvarlar dönmüştü. Duvarların üstünden kayarak aşağı attık kendimizi."

Başhemşire Zeynep Sevgi Keskin, Fatma Yetim'in, kendilerine getirildiğinde 39'uncu haftada ve doğumunun çok yaklaşmış olduğunu görünce hemen yatış işlemlerini yaparak doğuma aldıklarını dile getirdi. Keskin, 'Anne ve bebeği şu an çok sağlıklı. Hastanın tüm giderleri, tüm ihtiyaçları kurumumuz tarafından karşılanmaktadır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title